Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les botigues de Cambrils obertes per celebrar les Jornades de la Galera

Els establiments de la ciutat s'adaptaran a l'horari dels restaurants i realitzaran un concurs amb 660€ de premis pels participants

Presentació de les 14es Jornades de la Galera de Cambrils Presentació de les 14es Jornades de la Galera de Cambrils LAIA MOLNÉ
Gastronomia Laia Molné
Dimecres, 31 Gener 2018 13:07

Les 14es Jornades de la Galera de Cambrils se celebraran del 2 al 25 de febrer, amb la col·laboració de 34 restaurants que oferiran menús especialitzats amb aquest plat típic de la ciutat amb preus molt variants, des de 20€ a quasi 50€. A més, aquest any, l'associació Xarxa del Port de Cambrils col.labora amb l'obertura de 35 establiments de la zona, que canviaran el seu horari habitual per adaptar-se als restaurants i oferir una major cobertura pels visitants que vulguin aprofitar la seva estada gastronòmica per comprar a la ciutat.

Algunes de les activitats més destacades són: la galerada popular al port de cambrils el diumenge 18 de febrer amb la degustació de galeres i calçots per 4€; una visita guiada per les instal•lacions de la Cofradía de Pescadors de Cambrils el dissabte 24 de febrer; i un tast d’oli d’oliva verga extra a la Cooperativa Agrícola de Cambrils el dissabte 24 de febrer.

També s’ha organitzat un concurs amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Cambrils, l'associació de comercials VilaCentre de Cambrils i l'associació Xarxa del Port, que consisteix a fer-se una foto en l’aparador de tots els establiments participants amb galera de peluix que anirà rotant per tots els comerços. La fotografia s’ha de penjar a l’Instagram i el guanyador es pot endur fins a 660€ per gastar a les botigues de la ciutat.

Concurs ‘de la mar als fogons’

L’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils, organitza ‘De la mar als fogons’, un concurs per a joves cuiners que realitzin plats amb la galera com a protagonista. Finalment s’elegiran 8 receptes finalistes i el 23 de febrer els participants elaboraran les seves propostes a l’Escola d’Hostaleria i Turisme, on es coneixerà el guanyador d’aquest 14a edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: