Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona ofereix menús a preus reduïts a les jornades ‘La Part Alta somriu a la crisi’

Els restaurants de la Part Alta presenten la vuitena edició d’aquestes jornades gastronòmiques, de l'1 al 28 de febrer, que l’any passat van superar els 6.000 participants

Presentació de la 8a edició de les jornades gastronòmiques 'La Part Alta somriu a la crisi’ Presentació de la 8a edició de les jornades gastronòmiques 'La Part Alta somriu a la crisi’ BLANCA JARA
Gastronomia Blanca Jara
Dimecres, 31 Gener 2018 11:35

L’Associació de Restaurants de la Part Alta de Tarragona (ARPA) té a punt la 8a edició de les jornades gastronòmiques ‘La Part Alta somriu a la crisi’, en què durant tot el mes de febrer ofereix la possibilitat de menjar els menús dels seus restaurants a uns preus inferiors als habituals. Un total de 10 restaurants i 10 cellers amb D.O. del territori formen part d’aquestes jornades, que en l’edició passada va superar els 6.000 participants.

Les jornades se celebren de l’1 al 28 de febrer i ja s’han consolidat en el calendari gastronòmic de la ciutat. Els clients podran escollir entre menús i menús degustació a un preu de 20 i 32 euros, tant al migdia com a la nit cada dia de la setmana. Les begudes no van incloses però, com ja s’ha fet en anys anteriors, per cada ampolla de vi o cava que els clients prenguin durant l’àpat en rebran una igual de regal per emportar-se-la a casa seva, explica la presidenta d’ARPA, Eva Roca, que estrena càrrec aquesta edició.

Aquesta iniciativa va començar per impulsar el sector gastronòmic al mes de febrer, un dels més afeblits de l’any, i actualment ‘el febrer s’ha convertit en el mes més dinàmic’ segons la regidora de turisme Inma Rodríguez, afegeix que és’ una iniciativa que aporta un interès afegit’, ja que la part alta és una zona amb molt d’interès turístic, ‘esperem que sigui un èxit i que superem la bona xifra de l’any passat’ conclou.

Els representants del celler de Nulles, un dels cellers que inclouen les jornades, consideren que la col•laboració amb els cellers del territori és una bona iniciativa per potenciar la gastronomia de la zona, i recalquen ‘l’esforç que suposa pels restaurants abaixar els preus tot mantenint la qualitat’.

Des de Tarragona Turisme es recomana reservar amb antelació a causa de l’alta demanda, especialment durant els caps de setmana. Els restaurants membres de l’ARPA són: Àpats, Quattros, AQ Restaurant, Arcs Restaurant, El Llagut, Frida, Palau del Baró, Punt i a part, Quim Quima, Racó de l’Abat i Sadoll Restaurant. Pel que fa als cellers participants, són: URV, Covides, Celler Pinñol, Adernats Vinícola de Nulles, Josep Foraster, Cedó Anguera, Pinord, Rosa Maria Torres, Altiplà Wines i Escofet Rosell. Com a col•laboradors, a les jornades gastronòmiques hi col·laboren l’Ajuntament de Tarragona i el patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: