Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la segona Festa de l’Oli del Morell

Els beneficis de l’esmorzar popular es destinaran a La Marató de TV3

Imatge d'arxiu de la Festa de l'Oli del Morell Imatge d'arxiu de la Festa de l'Oli del Morell CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Desembre 2017 00:23

El Morell celebra la segona edició de la Festa de L'oli aquest diumenge 17 de desembre amb un esmorzar popular a la plaça de la Font. De 9 a 11 del matí es podrà fer un tast de pa torrat amb oli, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua, tots productes de proximitat, per un preu de 2 euros que es destinarà íntegrament a La Marató de TV3. Aquesta edició compta amb el Ball de Capgrossos Petits', acompanyat del grup de gralles i timbals Els Martinets de l'Escola Municipal de Música del Morell.

L'acte està organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica en col·laboració amb els productors locals Cooperativa Agrícola Sant Isidre i Molí d'Oli Mas de Montseny. La regidora Susanna Ferré explica que l'objectiu és "convertir la festa en una data consolidada i que els morellencs se la sentin cada any més seva". La Festa de l'Oli s'emmarca en la celebració de la Fira de Nadal del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: