Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cellers Domenys enceta el seu centenari homenatjant als seus fundadors

Els diversos actes de celebració es duran a terme al llarg de l’any pels set pobles en els quals es té presència

Imatge de l'acte inaugural Imatge de l'acte inaugural CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Octubre 2017 17:02

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), ha complit 100 anys i ho ha celebrat amb un acte commemoratiu on es va voler retre homenatge als seus fundadors, fent-los-hi entrega als seus familiars d’una rèplica de l’acta fundacional del 1917. La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Mertixell Serret, va afirmar que “si alguna cosa s’ha sabut mantenir durant aquest període és l’esperit d’unió i mantenir viu aquest projecte”. A més, va afegir que “conèixer i valorar el passat és la millor manera de posar uns bons fonaments de cara al futur per arribar a 100 anys més”.

Per la seva part, el president de Cellers Domenys, Lluís Urgell i Montserrat, va desitjar que “aquests 100 anys siguin el punt de sortida per continuar, amb més èxits, l’etapa viscuda fins avui”.

Aquest esdeveniment va ser el primer de tot un seguit d’actes que es duran a terme al llarg de l’any pels 7 pobles en els quals té presència Cellers Domenys.

Cellers Domenys

La cooperativa suma en total més de 500 socis, gestiona unes 2.500 hectàrees i té el reconeixement de 4 denominacions d’origen vitivinícoles (Cava, Penedès, Conca de Barberà i Catalunya; a més de l’oleícola DO Siurana a través de la cooperativa de segon grau Ceolpe).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: