Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Degustació, història i gastronomia de la mà de la 'Vermut Experience'

Vermuts Rofes de Reus ofereix aquesta nova iniciativa destinada a un grup mínim de persones

El vermuter Salvador Rofes fa una petita introducció que dona pas a l’explicació històrica dels orígens, l’elaboració i la qualitat del vermut El vermuter Salvador Rofes fa una petita introducció que dona pas a l’explicació històrica dels orígens, l’elaboració i la qualitat del vermut CEDIDA
Gastronomia Alba Sancha
Dimarts, 20 Juny 2017 19:07

El restaurant reusenc Vermuts Rofes enceta un nou reclam entorn al món del vermut, amb el qual s’ofereix la possibilitat de celebrar un esdeveniment gastronòmic i de degustació per a un grup mínim de persones. És el que ells mateixos han denominat com la 'Vermut Experience', una iniciativa que pretén combinar el bon menjar, la degustació del vermut de casa seva i, per què no, una mica d’història sobre aquest producte estrella que elaboren des del segle XIX.

Un dels espais on es pot celebrar l’experiència és l’antiga bodega que encara es conserva a la part posterior del restaurant. Es tracta d’un espai d’enormes dimensions i que, probablement, impressiona a aquelles persones que no l’han vist abans, principalment, perquè costa de creure que aquesta estança tan àmplia i carregada d’antigues botes que la marca utilitzava per elaborar el seu vermut es trobin en ple centre de Reus.

Per iniciar l’experiència, un dels administradors del negoci, Salvador Rofes, realitza una petita introducció que dona pas a l’explicació històrica dels orígens, l’elaboració i la qualitat del vermut. Dins d’aquesta explicació, l’expert fa una distinció entre el “vermut blanc” i el “vermut negre o daurat”, mentre va oferint un tast de les dues varietats al grup. Tot i això, el vermuter no desvetlla en cap moment la “recepta màgica” i només nomena un parell d’ingredients, per si de cas.

Després d’aquesta aproximació a la història del vermut i la petita degustació del vermut, té lloc el sopar en grup, a la mateixa bodega, o bé en qualsevol dels altres espais, en funció de la comoditat dels usuaris. El menú serà elecció dels propis clients, que podran escollir entre diferents plats. La iniciativa està pensada per a grups, sigui d’amics, familiars, o per a empreses, i és exclusiva de Vermuts Rofes. En un principi, la 'Vermut Experience' es realitzaria preferiblement entre setmana, i a la nit, com explica Salvador Rofes. Tot i això, el gerent ha apuntat que, en cas que hi hagi disponibilitat, es poden contemplar altres moments del dia i la setmana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: