Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Restaurant Xaloquell del Vendrell celebra el seu 45è aniversari

A partir d’avui i durant tot l’estiu hi ha programats un seguit d’actes commemoratius

Imatge de la terrassa que s'obre a l'estiu del Restaurant Xaloquell Imatge de la terrassa que s'obre a l'estiu del Restaurant Xaloquell CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2017 10:17

El restaurant Xaloquell del Vendrell viurà un estiu diferent i especial. Avui, 24 de maig, fa 45 anys que es va inaugurar el restaurant i les dues propietàries, Montse i Josepa, volen celebrar-ho amb un seguit d’actes durant tot l’estiu. Fins al moment, el restaurant ha creat juntament amb el Celler Jané Ventura una edició especial i limitada de 3.000 ampolles de cava rosat, amb una etiqueta i xapa commemorativa de l’efemèride.

Per la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, i coincidint amb l’obertura de la terrassa, s’inaugurarà a la sala nòrdica una exposició retrospectiva dels 45 anys de vivències al Restaurant. Totes les persones que vulguin podran visitar-la. D’altra banda, totes les parelles que celebrin la revetlla de Sant Joan al restaurant seran obsequiades amb una ampolla de cava rosat commemorativa, així com també tots els visitants que hi vagin a fer un àpat.

A més a més, durant la temporada d’estiu, tots els divendres hi haurà sopars a la fresca acompanyats de música en viu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: