Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fira de vins i caves del Baix Penedès ViGralla es consolida

Un any més, s’ha batut el rècord de vendes de copes de vi i cava, amb unes 6.000 degustacions

Imatge de la setena edició de la fira ViGralla Imatge de la setena edició de la fira ViGralla VIGRALLA BAIX PENEDÈS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2017 09:51

Llorenç del Penedès va acollir aquest cap de setmana la setena edició del ViGralla, la mostra de vins i caves del Baix Penedès i els cellers convidats. La fira es va celebrar en el marc dels actes del centenari de la Societat Cultural i Recreativa ‘La Cumprativa’. Tot i els altres actes que es celebren en aquesta època de l’any al Penedès, el ViGralla es consolida a les agendes dels amants del vi, la música, la cultura i tot el que envolta el món del vi i el cava. Així doncs, un any més, s’ha batut el record de copes de vi venudes amb unes 6.000 degustacions de vi i cava servides durant el dissabte a la tarda i el diumenge.

Els diferents tastos que es van organitzar dins el celler modernista de Llorenç van tenir una mitjana d’assistència de 80 persones, nombre màxim de capacitat que el celler permet. Pans amb música i vins autòctons, bombons amb vins ecològics i un maridatge de pernils de diferents DO d’Espanya són els diferents tastos que es van realitzar. D’altra banda, també es va dur a terme un tast solidari per a nens, on tot el que es va recaptar es va donar a l’ONG ‘Smiles for Children’.

El públic assistent és cada vegada més variat i prové de llocs més llunyans. Majoritàriament s’apropa gent del Penedès, però cada cop més, s’hi pot trobar gent de l’àrea metropolitana i del Camp de Tarragona, atrets pels cellers de la comarca del Baix Penedès i pels cellers convidats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: