Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un milió més de cost per als Jocs del 2018

L'endarreriment de l'esdeveniment esportiu suposarà un augment de despesa

Ballesteros i Millo, durant la seva trobada a Tarragona. Ballesteros i Millo, durant la seva trobada a Tarragona. ACN.
Esports Agnès Llorens
Divendres, 30 Desembre 2016 08:04

Endarrerir els Jocs Mediterranis, que es faran a Tarragona i en diverses subseus properes el 2018, tindrà un sobrecost que l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), situa en “poc més d'un milió d'euros”. Ballesteros detalla que gran part d'aquest import es destina a allargar durant un any més les nòmines del personal que treballa per preparar els Jocs, i que un petit percentatge servirà per canviar la imatge gràfica de l'esdeveniment.

Aquesta és una de les informacions que destaca Ballesteros, que aquest dijous es va reunir a les dependències municipals amb el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, una trobada en la qual les dues parts es van esforçar per posar en relleu que, tot i que encara no hi ha un compromís per escrit de l'aportació estatal, hi ha consens. Així, Ballesteros es mostra confiat que finalment arribaran els fons estatals promesos per fer realitat els Jocs Mediterranis. “Anem en la bona línia”, assegura l'alcalde de Tarragona, que confia que l'aportació que l'Estat ha de fer als Jocs Mediterranis sigui una realitat “ja a través de patrocinis o com una partida inclosa en el pressupost general del 2017”.

Ballesteros es mostra ferm i declara que lluitarà fins al final per aconseguir que els pressupostos es puguin aprovar, i es mostra confiat que el PSOE “donarà mostres de diàleg” en aquest sentit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: