Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu remunta al Vendrell i s'acaba emportant un derbi igualat

Gràcies a la victòria davant el Moritz Vendrell (4-5), el Reus Deportiu La Fira puja fins al tercer lloc de l'OK Lliga

Imatg d'arxiu d'un derbi disputat enter el Moritz Vendrell i el Reus Deportiu. Imatg d'arxiu d'un derbi disputat enter el Moritz Vendrell i el Reus Deportiu. M. ÀNGELS BLADÉ.
Esports Infocamp/Esportiu
Dimecres, 21 Desembre 2016 08:38

El Reus Deportiu La Fira va guanyar ahir el derbi de les comarques tarragonines a la pista del Moritz Vendrell, que va tenir la baixa sensible de Marc Navarro, després de remuntar primer un 3-1 i un 4-3 adversos amb fe i fa un pas de gegant per ser cap de sèrie en la copa –els quatre primers–. Mitjans, de penal primer i de jugada després, va situar el 2-0 en només vuit minuts. El Reus Deportiu va reaccionar de penal –Casanovas–, però els de Jordi Garcia van marcar tot just arrencar el segon temps en una directa executada per l'especialista Jordi Creus.

El Reus va tornar al partit (3-3) gràcies als gols de Salvat i Marín. Gil, però, va fer avançar un altre cop els penedesencs, però Marín, transformant amb mestria una directa –10a falta–, va restablir l'empat. Marc Torra, quan faltaven 2:28 per al final, va aprofitar tot sol un error de marcatge per batre Molina i sentenciar un partit veritablement igualat.

Fitxa tècnica:

Moritz Vendrell (4): Molina, Creus, Ferrer, Mitjans i Rocasalbas –equip inicial–; Gil i Edu Fernández.

Reus Deportiu La Fira (5): Henriques, Casanovas, Platero, Torra i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Marín i Salvat.

Gols: 1-0 (1') Mitjans. 2-0 (8') Mitjans. 2-1 (15') Casanovas, de penal. 3-1 (26') Creus, de falta directa. 3-2 (3') Salvat. 3-3 (34'9 Marín. 4-3 (35') Gil. 4-4 (45') Marín de falta directa. 4-5 (47') Torra.

Àrbitres: Valverde i Tavera. Blava a Marc Torra.

Faltes: 12 el Mortiz Vendrell i 8 el Reus la Fira.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: