Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Moritz Vendrell ensopega amb el Lloret

Els vendrellencs perden 3 a 4 amb el Lloret i hauran de continuar treballant per sumar punts de cara a la classificació per la Copa

Imatge del partit disputat entre el Moritz Vendrell i el CH Lloret, avui, al Club d'Esports. Imatge del partit disputat entre el Moritz Vendrell i el CH Lloret, avui, al Club d'Esports. CEDIDA.
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Desembre 2016 23:42

A la primera part, el Vendrell ha buscat insistentment la porteria del Lloret, però s'ha trobat una defensa molt atenta i un Ferran Serra que ha neutralitzat diverses ocasions. Un aspecte negatiu ha estat l'acumulació de faltes. Amb deu minuts del partit el Vendrell ja n'havia acumulat set. Però ha estat el Lloret que s'ha avançat en el marcador amb un gol d'Adrià Farré al minut 19. Tot seguit, Francesc Gil ha fet l'1 a 1. Al minut 22, Marc Grau ha vist targeta blava per falta sobre Xixi Creus. Ferran Serra ha aturat la falta directa executada per Creus. Al descans s'ha arribat amb l'empat a un gol i amb nou faltes per al Vendrell.

Als cinc minuts de la represa, els dos equips estaven amb nou faltes. Al minut 32 ha caigut la desena del Lloret. Jordi Ferrer ha aprofitat l'ocasió per fer el 2 a 1 de falta directa. Tot seguit, el Vendrell ha sumat la seva desena. Lluís Grau no ha pogut superar Roger Molina en la falta directa. Al minut 35, Àlex Grau ha fet el 2 a 2. Al minut 39, després de dues blaves, una per a Àlex Grau i una altra per a Xixi Creus, el Lloret s'ha tornat a avançar en el marcador amb un gol de David Plaza. I al minut següent, el Lloret ha agafat avantatge amb gol de Marc Grau. Al minut 45, el Lloret s'ha posat amb catorze faltes. En aquest mateix minut, els àrbitres han ensenyat una targeta per a cada equip, una per a Ferran Serra i una altra per a Francesc Gil. I tot seguit, ha continuat l'espectacle dels àrbitres amb targeta blava per a Marc Grau i una altra per a Roger Rocasalbas. Al minut 48, Edu Fernández ha fet el 3 a 4. I, tot seguit, ha caigut la quinzena falta del Lloret. Roger Rocasalbas no ha pogut superar Ferran Serra en la falta directa. A tres segons per al final, els àrbitres han xiulat penal a favor el Vendrell, Ferran Serra ha aturat el xut d'Eloi Mitjans i el partit ha finalitzat amb un 3 a 4 en el marcador.

El proper dissabte 10 de desembre, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a Vilafranca per disputar la jornada 13 de l'OK Lliga, un derbi penedesenc en què caldrà guanyar per poder ser a la Copa.

Fitxa tècnica:

Moritz CE Vendrell (3): Roger Molina, Xixi Creus, Jordi Ferrer, Marc Navarro i Eloi Mitjans - cinc inicial – Roger Rocasalbas, Francesc Gil, Edu Fernández, Iker Casado i Martí Zapater.

CH Lloret (4): Ferran Serra, Lluís Grau, David Plaza, Marc Grau i Àlex Grau - cinc inicial – Guillem Ariza, Javier Patau, Adrià Ferré, Xavier Sulé i Oriol Perarnau.

Gols

0-1 (19') Adrià Ferré; 1-1 (20') Francesc Gil; 2-1 (32') Jordi Ferrer, de falta directa; 2-2 (35') Àlex Grau; 2-3 (39') David Plaza; 2-4 (40') Marc Grau, i 3-4 (48') Edu Fernández.

Àrbitres: Mayor i Galán.

Targetes: blava a Marc Grau (22'), blaves a Àlex Grau i a Xixi Creus (39'), i més blaves per a Ferran Serra, Marc Grau, Francesc Gil i Roger Rocasalbas (45').

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: