Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria del Moritz Vendrell a Alcoi amb hat trick d'Edu Fernández

El Moritz CE Vendrell s'imposa 3 a 6 a la pista de l'Alcoi i fa un pas ferm de cara a la classificació a la Copa del Rey

L'entrenador del Moritz Vendrell, Jordi Garcia, donant instruccions als seus jugadors, en una imatge d'arxiu. L'entrenador del Moritz Vendrell, Jordi Garcia, donant instruccions als seus jugadors, en una imatge d'arxiu. CEDIDA.
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Desembre 2016 17:56

La primera part va ser igualada amb una alternança al marcador que al descans va quedar amb un 2 a 2. A l'inici de la represa, Formatjé va fer el 3 a 2, però la segona part va ser de domini del Vendrell. Els homes de Jordi Garcia van sobreposar-se, van imposar el seu joc i amb un inspirat Edu Fernández van aconseguir emportar-se els tres punts. El resultat final va ser de 3 a 6.

El proper dimarts 6 de desembre, a les 12:30 h, al pavelló del Club d'Esports, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Lloret per disputar la jornada número 12 de l'OK Lliga. I per continuar la bona dinàmica de l'equip, una vegada més, es fa una crida a l'afició per omplir el pavelló, ja que és molt necessari el suport per aconseguir la victòria de cara a la classificació a la Copa. L'entrada general per a aquest partit, que està inclòs a la targeta de col·laborador, serà de 5 euros. Entrada gratuïta fins als 14 anys.

Fitxa tècnica:

Enrile Pas Alcoy (3): Marc Grau, Ferran Formatjé, Matias Baieli, David Gelmà, Pere Cañellas —cinc inicial— Tomas Castanheira, Fran Roca, Vicente Martí, Xavier Lourenço i David Domènech.
Moritz CE Vendrell (6): Roger Molina, Xixi Creus, Marc Navarro, Jordi Ferrer i Eloi Mitjans -cinc inicial- Roger Rocasalbas, Edu Fernández, Francesc Gil, Iker Casado i Martí Zapater.
Gols
1-0 (4') Xixi Creus; 1-1 (5') Ferran Formatjé; 2-1 (7') Baieli; 2-2 (11') Jordi Ferrer; 3-2 (26') Ferran Formatjé; 3-3 (29') Edu Fernández; 3-4 (35') Xixi Creus, de falta directa; 3-5 (35') Edu Fernández, i 3-6 (40') Edu Fernández.
Àrbitres: De la Hera i Martínez.
Targetes: blava a Baieli (35').

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: