El Moritz Vendrell cau per 4 a 1 a la pista del Voltregà

Els vendrellencs continuen sense trobar la victòria fora de casa

El Vendrell ho va intentar tot durant la primera part per marcar, però l'encert es va decantar cap a la banda dels locals i, abans d'arribar al descans, Xavi Crespo va fer l'1 a 0. A la represa, els homes de Jordi Garcia no van saber superar un segur Càndid Ballart, que va mantenir la porteria del Voltregà impenetrable fins al minut 38, en què Marc Navarro va marcar l'únic gol del Vendrell. Però, abans, Èric Vargas, al minut 26, i Ignacio Alabart, amb dues dianes en el fatídic minut 37, ja havien deixat força sentenciat el partit.

El proper dissabte 22 d'octubre, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Caldes, partit en el qual també serà important el suport de l'afició per tornar a sumar punts.

Fitxa tècnica:

CP Voltregà (4): Càndid Ballart, Petxi Armengol, Gerard Teixidó, Ignacio Alabart i Èric Vargas -cinc inicial- Dani Rodríguez, Xavi Crespo, Pol Gallifa i Eric Carrillo.
Moritz CE Vendrell(1): Roger Molina, Xixi Creus, Marc Navarro, Francesc Gil i Edu Fernández -cinc inicial- Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Roger Rocasalbas, Iker Casado i Martí Zapater.
Gols
1-0 (22') Xavi Crespo; 2-0 (26') Èric Vargas; 3-0 (37') Ignacio Alabart; 4-0 (37') Ignacio Alabart, i 4-1 (38') Marc Navarro.
Àrbitres: Buixeda i Ribó.

Els jugadors del Moritz Vendrell rebent instruccions de l'entrenador Jordi Garcia. Els jugadors del Moritz Vendrell rebent instruccions de l'entrenador Jordi Garcia. CEDIDA.