El Reus Deportiu jugarà la Champions

El Moritz Vendrell surt apallissat del pavelló reusenc (9-3) i s’haurà de conformar amb la Copa de la CERS

En els primers compassos de partit, ambdós conjunts han començat jugant amb més respecte de l’habitual. El primer gol ha arribat al minut 6’ del cantó visitant. Una bola queda morta a l’àrea de Roger Molina i, després d’un embolic, acaba entrant gràcies a l’estic d’Eloi Mitjans (0-1). I al minut 9’, ha arribat la resposta local. Ha estat contraatac del Reus Deportiu, protagonitzat per Xavier Rubio, que ha sabut desmarcar-se de la defensa vendrellenca i ha fet pujar l’empat al marcador (1-1).

I al minut 12’, el Moritz Vendrell ha tornat a fer un gol sorpresa. Quan ningú s’ho esperava, Jordi Creus ha engaltat un xut des del centre de la pista que ha enganyat totalment a Roger Molina (1-2). Al minut 16’, Raúl Marín ha tornat a igualar el marcador, després d’un altre embolic a l’àrea del porter Jesús Fernández (2-2). Abans del descans, Jordi Ferrer hauria pogut tornar a avançar el conjunt visitant amb dues bones ocasions, una d’elles ha topat amb el pal.

La segona part no podia començar millor pel Reus Deportiu. Al minut i mig, Matías Platero, ha batut amb un xut potent el porter del Vendrell (3-2). La segona part ha estat molt més dinàmica. Al minut 4, ha arribat una jugada que ha marcat el desenllaç del partit. Jordi Creus obstaculitza a Marín en un contraatac i veu la targeta blava. El mateix Marín ha llençat la falta directa, que s’ha estabellat al pal, però el propi jugador recupera la bola i la posa dins de la xarxa (4-2). I un minut després, el mateix Marín torna a fer diana (5-2).

El Reus Deportiu tenia la plaça de Champions a tocar. I el Moritz estava tocat i passant pels pitjors moments del partit. Al minut 6’, Marc Ollé ha aprofitat un rebot i ha ampliat l’avantatge (6-2). I el recital de Raúl Marín continuava i, al minut 12, estableix el 7 a 2. Al mateix minut 12, Joan Salvat s’ha afegit a la festa amb el vuitè gol de la nit (8-2).

Al minut 16’, Sergi Miras ha retallat distàncies (8-3), transformant la desena falta local. Al minut 17’, Marc Ollé ha tornat a quallar un atac roig-i-negre (9-3). Al minut 19’, Jordi Ferrer marca pel cantó vendrellenc (9-4).
Amb aquest resultat contundent, el Reus Deportiu ha aconseguit la quarta plaça i la temporada vinent jugarà la Champions Europa League, amb els altres tres equips de l’OK Lliga, el Barça, el Vic i el Liceo. El Moritz Vendrell jugarà l’altra competició europea, la Copa de la CERS.

Fitxa tècnica

Reus Deportiu: Esteve Leal, Xavier Rubio, Sergi Torné, Joan Salvat, Marc Pujol, Marc Vázquez, Matías Platero, Raúl Marín, Marc Ollé i Roger Molina.
Moritz CE Vendrell: Guillem Fox, David París, Jordi Creus, Francesc Gil, Jordi Ferrer, David Martínez, Xavier Aldrich, Eloi Mitjans, Biel Salvadó, Sergio Miras i Jesús Fernández.
Gols:
Part 1. 0-1, Eloi Mitjans (6’); 1-1, Xavi Rubio (9’); 1-2, Jordi Creus (12’); 2-2, Raúl Marín (16’).
Part 2. 3-2, Martín Platero (1’); 4-3, Raúl Marín (4’); 5-2, Raúl Marín (5’); 6-2, Marc Ollé (5’); 7-2, Raúl Marín (12’); 8-2, Joan Salvat (12’); 8-3, Sergi Miras (16’); 9-3, Marc Ollé (17’), 9-4, Jordi Ferrer (19’).
Àrbitres: Francisco Jorge Garcia i Óscar Valverde Munuera.

Els jugadors del Reus Deportiu celebren la victòria amb el públic al centre de la pista. Els jugadors del Reus Deportiu celebren la victòria amb el públic al centre de la pista. M. ÀNGELS BLADÉ.