El Moritz Vendrell no pot aturar el potencial del líder

El Vendrell ha ofert una gran imatge a la primera part, però l’eficàcia del Barça s’ha imposat en el segon temps (3-6)

L’equip local afrontava aquest vespre un difícil compromís davant del líder. Una derrota podria fer perillar la quarta plaça, amenaçada pel Reus Deportiu.

El partit ha començat amb bon peu pel Moritz Vendrell. Quan només s’havia disputat 1’30”, Jordi Ferrer ha protagonitzat un contraatac que ha enganyat Egurrola i ha acabat amb el primer gol local (1-0). Els següents minuts han estat caracteritzats per un joc frenètic i nerviós per part del Vendrell, amb opcions d’ampliar el marcador, com el tir al pal d’Eloi Mitjans. Però quan millor ho estava fent el Moritz, al minut 7, Matías Pascual ha transformat una falta des de fora de l’àrea per igualar el marcador (1-1).

La primera part ha estat molt disputada entre ambdós conjunts, on cap d’ells ha pogut demostrat la seva superioritat. El Vendrell s’ha avançat al marcador quan, al minut 18, Sergi Miras ha tornat a ser letal des del punt de penal (2-1). Al minut 21, Jordi Ferrer ha comès una falta li ha costat la targeta blava, però que Lucas Ordóñez ha fallat. I uns segons més tard, desena falta contra el Vendrell i nou penal favorable al Barça. Aquest cop Pablo Álvarez l’ha marcat en segona instància (2-2). I quan semblava que la primera part acabaria en empat, Lucas Ordóñez ha quallat amb èxit un contraatac blaugrana, al minut 23, (2-3).

A la represa, al minut 4’, Xavi Costa ha comès un penal que Sergi Miras no ha pogut transformar. Al minut 6, el mateix Costa ha rebut la falta que ha provocat un nou penal a l’àrea vendrellenca. Panadero tampoc l’ha aprofitat pel cantó blaugrana. El mateix Panadero ha pougut ampliar l’avantatge visitant amb un gol al minut 7 (2-4).

Al minut 11’, el Barça comet la seva desena falta, però Jordi Creus no ha estat capaç de batre Egurrola. I automàticament després, al minut 12’, Lucas Ordóñez ha arrodonit la victòria visitant (2-5). Ordóñez ha repetit diana, al minut 16, amb un xut potent exterior que ha foradat la porteria de Xavier Aldrich (2-6).

Durant tot el segon temps, el domini ha estat blaugrana i, a diferència del primer parcial, semblava que al Moritz Vendrell només li quedava salvar l’honor. I el gol de l’honor ha arribat a l’últim minut, de la ma de David Martínez (3-6).

La derrota del Moritz Vendrell, combinada amb la victòria del Reus Deportiu, fa que la lluita per la quarta plaça s’iguali i acabi de començar.

Fitxa tècnica

Moritz CE Vendrell: Xavier Aldrich, Jordi Creus, Francesc Gil, David Martínez, Guillem Fox, Eloi Mitjans, Biel Salvadó, Sergio Miras i Pelayo Sanz.

FC Barcelona Lassa: Aitor Egurrola, Sergi Llorca, Marc Gual, Matías Pascual, Lucas Ordóñez, Xavier Costa, Pablo Álvarez, Sergi Panadero, Sergi Fernández i Xavier Barroso.

Gols:
Primera part: 1-0, Jordi Ferrer (1’); 1-1, Matías Pacual (7’); 2-1, Sergi Miras (18’); 2-2, Pablo Álvarez (21’); 2-3, Lucas Ordóñez (23’).
Segona part: 2-4, Sergi Panadero (7’); 2-5, Lucas Ordóñez (12’); 2-6, Lucas Ordóñez (16’); 3-6, David Martínez (24’).

Àrbitres: Óscar Valverde i Jonathan Sánchez.

Sergi Miras, en una acció atacant davant la defensa del Barça. Sergi Miras, en una acció atacant davant la defensa del Barça. M. ÀNGELS BLADÉ.