L'Igualada trenca la bona ratxa del Moritz Vendrell

El Moritz CE Vendrell perd 5 a 3 a Igualada, però manté la quarta plaça tres punts per sobre del Reus Deportiu

El Moritz Vendrell va perdre a la pista de l'Igualada i, amb aquest resultat, deixa escapar una bona oportunitat per tenir un bon coixí de punts per afrontar les properes jornades contra adversaris complicats de cara a l'objectiu de ser quart classificat, posició que dóna dret a jugar la Lliga Europea la propera temporada.

Amb un inici de partit per oblidar, als dos minuts d'iniciar-se el partit, l'Igualada ja guanyava 2 a 0 amb gols de Ton Baliu. I al minuts 11 i 20 va agafar el relleu Cesar Vives per posar en el marcador un 4 a 0. Abans d'arribar al descans Sergi Miras (21') i Jordi Ferrer (23') van retallar distància.

L'inici de la segona part també va ser complicat perquè una targeta blava a Francesc Gil, al minut 28, va donar l'oportunitat a l'Igualada de fer el cinquè, però Jaume Molas no va aprofitar l'ocasió i l'equip dirigit per Guillem Pérez va poder aguantar en la inferioritat numèrica posterior. I a falta de deu minuts per al final Eloi Mitjans va fer el 4 a 3 posant emoció al partit perquè hi havia temps suficient per poder empatar i, fins i tot, intentar la remuntada. Però al minut 47 Sergi Pla va fer el 5 a 3, resultat amb el qual es va arribar al final del partit.

El proper dissabte 30 d'abril, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell iniciarà el seu tourmalet de final de temporada amb la visita del FC Barcelona Lassa.

Fitxa tècnica:

Igualada Calaf Grup (5): Elagi Deitg, Roger Bars, Jaume Molas, Sergi Pla, Antoni Baliu -cinc inicial-, Pol Galbas, Joan Muntané, Nil Garreta, Cesar Vives i Àlex Ferrer.
Moritz CE Vendrell(3): Guillem Fox, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Xixi Creus -cinc inicial-, Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez i Pol Ferrer.
Gols
1-0 (1') Ton Baliu; 2-0 (2') Ton Baliu; 3-0 (11') Cesar Vives; 4-0 (20') Cesar Vives; 4-1 (21') Sergi Miras; 4-2 (23') Jordi Ferrer; 4-3 (40') Eloi Mitjans, i 5-3 (47') Sergi Pla.
Àrbitres: Melero i Martínez.
Targetes: blava a Francesc Gil (28').

Partit jugat al Vendrell a la primera volta. Partit jugat al Vendrell a la primera volta. CEDIDA.