El Moritz Vendrell elimina el Forte en una gran nit europea

El Vendrell empata 6 a 6 amb el Forte dei Marmi i es classifica pels quarts de final de la Lliga Europea

El Moritz Vendrell va empatar 6 a 6 amb el Forte dei Marmi (Itàlia) en jornada del grup C de la Lliga Europea, una gran nit europea que, amb el resultat de l'altre partit del grup, va suposar la classificació als quarts de final dels homes dirigits per Guillem Pérez.

Els dos equips van disposar de diverses ocasions en els primers minuts del partit, però no va ser fins al minut 16 que arribar el primer gol, obra d'Eloi Mitjans, que va inaugurar el marcador a favor del Vendrell. Al minut 20 va empatar el Forte amb gol d'Enric Torner. Tot seguit, els àrbitres van xiular penal a favor del Vendrell i Sergi Miras ho va aprofitar per fer el 2 a 1. Al minut 23, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Xús Fernández. Va sortir Guillem Fox en el seu lloc, que va ser superat per Pedro Gil en la falta directa. Seguidament, Pedro Gil va tornar a marcar en dues ocasions, fent el seu hat trick particular i posant un 2 a 4 en el marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Al descans hi va haver un partit d'exhibició de l'Escola d'Hoquei del CE Vendrell.

A l'inici de la segona part es va reincorporar Xús Fernández a la porteria del Vendrell. Al minut 32, els àrbitres han ensenyat targeta blava a Enric Torner i a Xixi Creus. Al minut 34 Sergi Miras va fer el 3 a 4. Al minut 41 el Forte es va posar amb deu faltes d'equip. Tot seguit, va caure la desena, però Jordi Ferrer no va marcar en la falta directa. Al minut 45 Francesc Gil va fer l'empat a quatre gols. El Vendrell ja estava amb nou faltes feia uns minuts. Al minut 47 els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell. Sergi Miras va tornar ha estar encertat i va avançar el Vendrell en el marcador. Al minut 48 va caure la desena falta del Vendrell i Pedro Gil no va perdonar fent el seu pòquer de gols. Tot seguit, Eloi Mitjans va fer el 6 a 5. I quan ja semblava que el Vendrell s'emportava els tres punts, Pedro Gil tenia reservat un repòquer per empatar el partit. El resultat final va ser de 6 a 6.

Ara ja toca pensar en el derbi del Camp de Tarragona del dissabte 23 de gener. A les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Reus Deportiu en la darrera jornada de la primera volta de l'OK Lliga, en què es decidirà classificació per a la Copa.

Fitxa tècnica:

MORITZ CE VENDRELL (6): Xús Fernández, Xixi Creus, Sergi Miras, Jordi Ferrer i Eloi Mitjans -cinc inicial- Francesc Gil, David Martínez, Xavi Aldrich, Biel Salvadó i Guillem Fox .
FORTE DEI MARMI (6): Federico Stagi, Enric Torner, Davide Motaran, Alberto Orlandi i Pedro Gil - cinc inicial –, Marco Pagnini, Niccolo Mattugini, Pablo Cancela, Giacomo Maremmani i Mattia Verona.

Gols
1-0 (16') Eloi Mitjans; 1-1 (20') Enric Torner; 2-1 (21') Sergi Miras, de penal; 2-2 (23') Pedro Gil, de falta directa; 2-3 (23') Pedro Gil; 2-4 (24') Pedro Gil; 3-4 (34') Sergi Miras; 4-4 (45') Francesc Gil; 5-4 (47') Sergi Miras, de penal; 5-5 (48') Pedro Gil, de falta directa; 6-5 (48') Eloi Mitjans, i 6-6 (49') Pedro Gil.

Àrbitres: Leao i Vieira (Portugal).

Targetes: blaves a Xús Fernández (23') i a Xixi Creus i Enric Torner (32').

L'empat ha estat suficient per classificar el Vendrell gràcies a la victòria aconseguida en el partit d'anada a Itàlia. L'empat ha estat suficient per classificar el Vendrell gràcies a la victòria aconseguida en el partit d'anada a Itàlia. CEDIDA.