El Calafell, eliminat de les semifinals de l'OK Lliga a la tanda de penals

Els del Baix Penedès han empatat el tercer partit contra el Liceo, però els gallecs s'han imposat a la ronda de penals (2-3)

El Liceo ha eliminat al CP Calafell a les semifinals del play-off de l'OK Lliga El Liceo ha eliminat al CP Calafell a les semifinals del play-off de l'OK Lliga LICEO
Dissabte, 03 Juny 2023 00:53

El CP Calafell ha caigut eliminat del play off de l'OK Lliga, després de perdre davant del Deportivo Liceo el tercer patit de les sefiminals a la tanda de penals. Els gallecs passen a la final amb un còmput global de 3-0, gràcies a les dues victòries aconseguides a la Corunya i a la d'aquest divendres al Joan Ortoll. Per la seva banda, el CP Calafell no ha pogut fer valdre el factor pista per forçar un quart partit. Tot i així, la imatge mostrada pels de Ferran López en aquest play-off ha estat la d'un equip dur i competitiu.

En el partit d'avui, el Liceo s'ha avançat al minut 24 gràcies a un gol César Carballeira (0-1), que Martí Casas ha neutralitzat al minut 27 (1-1).

El mateix Casas ha aconseguit posar per davant el Calafell amb una diana al minut 31 (2-1), i novament Carballeira ha empatat pels gallecs al minut 35 (2-2).

El partit ha anat a la pròrroga i, davant la impossibilitat de desfer l'empat, s'ha hagut d'anar a la tanda de penals. Sergio Miras i Orol Palau han marcat pel Calafell, mentre que Sito Ricard, Pol Manrubia i Dava Torres ho han fet pel Liceo (2-3). Al final, victòria dels gallecs, que disputaran la final contra el Barça.