Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 79a Festa de la Bicicleta del Vendrell espera superar el miler de participants

Les bicicletes i les carrosses sortiran aquest diumenge 4 de juny, a les 11 h, des de l’avinguda del Camp d’Esports

Imatge d'arxiu de la Festa de la Bicicleta del Vendrell Imatge d'arxiu de la Festa de la Bicicleta del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 02 Juny 2023 21:35

Ja està tot a punt perquè El Vendrell visqui aquest cap de setmana la 79a edició de la Festa de la Bicicleta, que any rere any continua potenciant el seu vessant sostenible, familiar, inclusiu i solidari. Enguany, en concret, la part solidària de la festa estarà destinada a recollir fons per a l’Associació Infància Robada El Vendrell, que ofereix ajuda, escolta i acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat.

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament del Vendrell és qui organitza directament la festa, però com sempre ho fa comptant amb el suport de les AFA, escoles, escoles bressol, així com entitats de la ciutat com els Pastorets del Vendrell. A hores d’ara, des de l’organització es valora positivament la participació prevista per aquest diumenge, que s’espera que superi el miler de participants

Els participants en la 79a Festa de la Bicicleta es concentran, a les 10 h, a l’avinguda del Camp d’Esports, on se'ls farà el lliurament dels dorsals. La sortida de les carrosses ciclistes, escoles bressol i grups de mobilitat reduïda està prevista, a les 11 h, des de l’avinguda.

Recorregut: Av. Camp d’Esports, av. Baix Penedès, ctra. Sant Vicenç, c/ Cristina Baixa, plaça de França, c/ Roquetes, av. Catalunya, c/ Sant Jordi, pont Nou, c/ Indústria, c/ Puig i Llagostera, c/ Santa Anna, plaça Nova, c/ dels Cafès, c/ Prat de la Riba i la Rambla.

Premis

Aquest any s’han actualitzat les Bases de la Festa de la Bicicleta per crear, a part dels premis tradicionals, unes subvencions per a aquells grups o entitats que presentin carrossa. Així enguany, qui es presenti com a carrossa, rebrà 150 € de subvenció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: