El CP Calafell cau per la mínima a Riazor en la primera semifinal del play-off de Lliga (4-3)

Liceo i Calafell es tornaran a veure les cares aquest diumenge al migdia en el segon partit de l'eliminatòria

Imatge del primer partit de semifinals Liceo - CP Calafell disputat aquest divendres Imatge del primer partit de semifinals Liceo - CP Calafell disputat aquest divendres MANU BOUTUREIRA / LICEO
Dissabte, 27 Mai 2023 21:20

El CP Calafell va plantar cara però va acabar perdent contra el Deportivo Liceo el primer partit de les semifinals del play-off de la Parlem OK Lliga disputat a Riazor (4-3).

En una primera part molt igualada, els gallecs no es van avançar fins al minut 19, gràcies a un gol de Bruno Di Benedetto (1-0), que va contrarestar el golejador del Calafell Martí Casas, amb l'empat al minut 22 (1-1). Però quan només faltava un minut per anar als vestidors, Dava Torres va tornar a marcar pel Liceo (2-1). Amb aquest resultat s'arribava al descans.

Ja al segon temps, Jordi Ferrer tornava a empatar pel Calafell amb un gol matiner, al minut 28 (2-2). Al minut 34, Fabrizio Ciocale anotava el tercer pels locals (3-2) i Àlex Rodríguez ampliava l'avantatge gallega, amb un gol al 36' (4-2).

Els darrers minuts han estat molt convulsos a Riazor, amb targetes blaves i, fins i tot, expulsions com la del liceïsta Antón Baldomir, al minut 42. I quan semblava que els gallecs tenien la victòria a la butxaca, Sergio Miras ha tornat a portar l'emoció al parquet amb un gol al minut 46 (4-2). El marcador ja no s'ha mogut.

El segon partit de la semifinal es disputarà aquest diumenge 28 de maig, a les 12:00 h, a Riazor.