Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Institut Baix Camp conclou amb èxit les seves primeres Olimpíades

Alumnat de primer i segon d’ESO han participat activament en una sèrie d'activitats esportives, educatives i culturals

Alumnat de primer i segon d’ESO han participat activament en una sèrie d'activitats esportives, educatives i culturals Alumnat de primer i segon d’ESO han participat activament en una sèrie d'activitats esportives, educatives i culturals INS BAIX CAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Mai 2023 10:59

Les I Olimpíades de l'Institut Baix Camp van posar el punt i final aquest divendres 26 de maig amb la cerimònia de cloenda. L'acte va comptar amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Josep Cuerba, per donar suport a la promoció del valor de l'esport a l'educació secundària.

inauguració Olimpíades Institut Baix Camp

Acte de cloenda de les I Olimpíades de l'INS Baix Camp (Cedida)

El projecte ha volgut promoure la importància de l’esport i els valors associats a l’olimpisme entre els alumnes a través de l’organització d’uns Jocs Olímpics interns. Alumnes de 1r i 2n d’ESO han participat activament en una sèrie d'activitats esportives, educatives i culturals per interioritzar conceptes com el valor de l'esforç, l'esperit de superació, l’amistat i el joc net.

Les Olimpíades començaven el passat dimecres 17 de maig amb l’acte inaugural protagonitzat per la desfilada dels atletes, la presentació de la mascota i l’encesa de la flama olímpica. Durant els següents dies es van realitzar les proves atlètiques on els alumnes s’enfrontaven a diferents desafiaments treballant de forma cooperativa i creant un vincle de germanor entre tots.

"Citius, altius, fortius"

Aquest projecte, amb el lema "citius, altius, fortius", fomenta la disciplina, el treball en equip, la perseverança i el respecte mutu. A través de la participació esportiva l’alumnat ha tingut l’oportunitat de comprendre i vivenciar aquests valors en activitats de col·laboració i competència sana. L’esperit olímpic els ha inspirat per esforçar-se a aconseguir el seu màxim potencial i a valorar la diversitat cultural i la igualtat d’oportunitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: