Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obre el període d'inscripcions als Casals d'Estiu del Consell Esportiu del Baix Camp

Els casals Escola Montsant i Escola Cèlia Artiga de Reus, Les Borges del Camp i L’Albiol començaran el 26 de juny i duraran fins al setembre

Els quatre Casals d’Estiu del Consell Esportiu del Baix Camp han obert el període d'inscripcions Els quatre Casals d’Estiu del Consell Esportiu del Baix Camp han obert el període d'inscripcions CEBC
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Mai 2023 19:13

Les inscripcions als quatre Casals d’Estiu del Consell Esportiu del Baix Camp, que són el Casal Escola Montsant de Reus, Casal Escola Cèlia Artiga de Reus, Casal Les Borges del Camp i Casal L'Albiol ja estan obertes des del 5 de maig i, en el cas del Casal Les Borges del Camp, s’obriran el 22 de maig. Es tancaran un cop s’exhaureixin les places.

Aquestes colònies estan pensades per donar resposta a les famílies durant les vacances escolars i organitzar activitats esportives i de lleure pels infants i joves que els ajudin a créixer i aprendre mentre juguen, es diverteixen i comparteixen. Es tracta d’un projecte d’activitats que pren com a referència la pràctica de l’esport, considerada una eina molt important pels nens i adolescents.

Calendari i activitats

Durant l’estada als casals del Consell Esportiu del Baix Camp, els infants i joves podran gaudir d’activitats com jocs preesportius, esports convencionals, esports alternatius, esports adaptats, jocs cooperatius, activitats lúdiques i de lleure, sortides fora del casal i piscina.

Els casals estan destinats a nens i nenes de 3 a 16 anys, excepte el Casal Les Borges del Camp, que només admet infants fins als 12 anys. Els alumnes que participin es dividiran en diferents grups; petits (de 3 a 5 anys), mitjans (de 6 a 10 anys) i grans ( d’11 a 14 anys).

El Casal Escola Montsant de Reus ofereix 8 torns d’una setmana, des del 3 de juliol al 25 d’agost. L’Escola Cèlia Artiga compta amb 10 torns d’una setmana, compresos entre el 26 de juny a l’1 de setembre de 2023, igual que el Casal de Les Borges del Camp. El Casal L’Albiol rebrà alumnes amb torns d’una setmana, del 27 de juny al 29 de juliol.

Podeu consultar la informació completa dels Casals d'Estiu i les inscripcions aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: