Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Remuntada i victòria del CP Calafell davant l'Alcoi (4-2)

L'equip alacantí s'ha avançat a la primera part, però els verds han capgirat el marcador al segon temps

El jugador del CP Calafell, Martí Casas, en una imatge d'arxiu El jugador del CP Calafell, Martí Casas, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 01 abril 2023 21:50

El Club Patí Calafell es mantindrà una jornada més tercer a la classificació de la Parlem OK Lliga, gràcies a la victòria aconseguida aquesta tarda al Joan Ortoll davant el PAS Alcoi (4-2).

El partit no ha començat bé pels de Ferran López. Biel Pujadas ha avançat l'Alcoi amb un gol al minut 3 de partit (0-1). El mateix Pujadas ha vist la targeta blava uns segons després, però Martí Casas no ha pogut empatar de falta directa. 

El gol de l'empat ha arribat de la mà del mateix Casas, al minut 8 (1-1). Però Ferran Formatje ha tornat a avançar l'equip visitant amb una diana el minut 17 (1-2). Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part. 

Ja a la represa, al minut 32, Jan Escala tornava a igualar el marcador pel Calafell (2-2). I Arnau Xaus avançava el Calafell per primer cop al partit, gràcies a un gol d'Arnau Xaus, al minut 38 (3-2). Sergio Miras ha arrodonit la victòria, al minut 40, (4-2).

Després d'aquesta victòria, el CP Calafell manté la tercera posició, amb 51 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: