Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Barcelos desmunta la festa del Reus Deportiu al Palau d’Esports

Els portuguesos guanyen per 1 a 4 i els reusencs s’ho jugaran tot a França, amb un ull posat al partit Sporting-Barcelos

Imatge del partit Reus Deportiu Virginias - OC Barcelos disputat aquest vespre al Palau d'Esports Imatge del partit Reus Deportiu Virginias - OC Barcelos disputat aquest vespre al Palau d'Esports REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Dijous, 23 Març 2023 22:34

El Palau d’Esports de Reus s’ha vestit de festa grossa per viure el penúltim partit de la Fase de Grups de la WSE Champions Leagu, l’últim amb el Reus Deportiu Virginias com a local. Els de Jordi Garcia depenien d’ells mateixos per aconseguir el bitllet per a la Final a 8, ja que encapçalaven el Grup D, empatats amb l’Sporting, però amb el “goal-average” favorable als roig-i-negres i un punt més que el Barcelos. Una victòria significava la classificació automàtica per la màxima competició continental de l’hoquei patins, però la derrota d'avui per 1 a 4 obliga els reusencs a jugar-s'ho tot a la pista del SCRA Saint-Omer (França).

Els portuguesos han sortit més agressius i han posat a prova a un Càndid Ballart amb feina extra sota els pals. Al minut 6 Miguel Vieira ha enviat la pilota a la base del pal. La rèplica roig-i-negre ha vingut pocs instants després, amb una jugada de Compagno que “Conti” Acevedo ha desviat. Però al minut 11, un ràpid contracop dels portuguesos l’ha finalitzat Miguel Vieira, sol al segon pal, per empènyer la pilota dins la porteria i fer el 0 a 1. Aquest gol ha refredat l’ambient d’un Palau d’Esports que s’ha anat activant a poc a poc.

En aquesta primera meitat, el Barcelos ha estat més incisiu, mentre que el Reus Deportiu no ha sabut trobar el camí cap a la porteria dels portuguesos. Els minuts han anat caient a l’electrònic de la “Bombonera” i tot feia pensar que s’arribaria al descans amb l’avantatge dels visitants. Peró, quan quedaven 3 segons per anar al descans, l’italià “Checco” Compagno, s’ha inventat un xut des de la mitjana distància que, ha fet esclatar el pavelló reusenc, fent entrar la bola per l’escaire de la porteria i alleugerint el camí dels vestidors amb el partit empatat (1-1).

Aquest temps de descans ha servit per pol·lir petits detalls dels reusencs, que han sortit més actius, i han trobat el camí de la porteria contrària amb més facilitat. Però han tornat a ser els jugadors del Barcelos els que han marcat, gràcies a una ràpida jugada que ha finalitzat “Alvarinho”, desfent l’empat, al minut 31 (1-2).

Els de Jordi Garcia, conscients que aquest marcador no els servia, s’han abocat cap a l’atac i, primer Compagno i poc després Ferran Giménez, han estat a punt de tornar a igualar el marcador. El partit ha agafat un ritme elèctric i les oportunitats han anat d’una porteria a una altra.

Quan faltaven 2’44 pel final, Ferran Giménez ha vist l’única targeta blava del partit, després de cometre una falta dins l’àrea reusenca. El penal dels portuguesos l’ha enviat Luís Querido per damunt la porteria. Però això només ha estat el preludi de la desfeta roig-i-negre. Amb el partit trencat, André Centeno s’ha trobat sol davant Ballart i ha fet l’1 a 3, un marcador que ha sentenciat el partit. I quan faltava un minut, Danilo Rampulla ha segellat un partit molt complet amb el definitiu 1 a 4.

Amb aquest derrota, el Reus Deportiu Virginias haurà d’anar a la darrera jornada, a la pista del SCRA Saint-Omer a buscar un miracle per la classificació per la final a 8. Els reusencs necessiten guanyar als francesos i esperar que els dos equips de Portugal, -Sporting i Barcelos-, no empatin, ja que aquest resultat els classificaria a tots dos i deixaria els roig-i-negres sense un premi que han tingut a tocar.

FITXA DEL PARTIT

Reus Deportiu Virginias (1): Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Marc Julià, “Checco” Compagno i David Gelmà.

OC Barcelos (4): “Conti” Acevedo, Danilo Rampulla, Luís Querido, Miguel Vieira i “Alvarinho” Magalhaes.

Àrbitres: Matteo Galoppi i Claudio Ferraro.

Gols: (’11) 0-1 Miguel Vieira; (‘24’57”) 1-1 “Checco” Compagno; (’31) 1-2 “Alvarinho” Magalhaes; (’48) 1-3 André Centeno i (’49) 1-4 Danilo Rampulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: