La Pobla arrenca un empat del camp de la Grama (0-0)

El filial grana suma un punt i continua sense conèixer la derrota des de fa sis jornades

Imatge del partit Fundació Grama - CF Pobla de Mafumet disputat aquest migdia a Can Peixauet Imatge del partit Fundació Grama - CF Pobla de Mafumet disputat aquest migdia a Can Peixauet RAÚL MONJE / FUNDACIÓ GRAMA
Diumenge, 12 Març 2023 16:39

El CF Pobla de Mafumet ha sumat un punt aquest migdia contra la Fundació Grama a Can Peixauet (0-0). Aquesta és la sisena jornada consecutiva del filial grana sense conèixer la derrota.

En la primera mijta hora de partit, la Pobla s'ha apropat forces vegades a la porteria de la Grama. Potser l'ocasió més clarar l'ha tingut Albert Querol, al minut 20, quan el seu potent xut ha sortit fregant el pal de la porteria de Guiseris. Al minut 32, Gerardo també l'ha tingut però la seva rematada l'ha tret amb el peu el porter del conjunt local. Amb l'empat inicial s'arribava al descans.

La segona part ha estat més igualada que la primera però amb poques ocasions clares. El porter de la Pobla, César, ha evitat el gol en un u contra u, al minut 58. Per part del filial grana, al minut 65, Querol recupera una pilota a la zona de perill, la cedeix a Torrents i aquest remata des de fora de l'àrea, però el seu xut toca la part exterior del pal. La respota de la Grama no s'ha fet esperar i, al minut 67, César ha hagut d'intervenir per salvar el conjunt pobletà i aturar un xut dins de l'àrea. Tant la Pobla com la Grama encara han tingut alguna ocasió més, però avui la pilota no volia entrar.

Després d'aquest empat a domicili, el CF Pobla de Mafumet es manté en la setena posició del Grup V de la Tercera Divisió, amb 35 punts, a quatre de la zona de promoció.