Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UE Creixell juga amb un braçalet lila per commemorar el 8-M

L'equip femení va dur la polsera en el partit disputat aquest dissabte contra el CA Mont-roig

En primer terme, una jugadora de la UE Creixell, amb el braçalet lila, durant el partit d'ahir contra el CA Mont-roig En primer terme, una jugadora de la UE Creixell, amb el braçalet lila, durant el partit d'ahir contra el CA Mont-roig CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Març 2023 13:55

Les jugadores de la Unió Esportiva Creixell van jugar aquest dissabte amb un braçalet de color lila per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, en el partit contra el Club Atlètic Mont-roig disputat al Camp Municipal. El partit corresponia a la jornada inaugural de la segona fase de la Lliga Femení 7 TGN, que juguen els equips classificats a partir de la cinquena posició.

La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Creixell, Chelo Picón, valora molt positivament aquest gest per part de les jugadores creixellenques: “És molt important reivindicar la igualtat de gènere, a través de l'esport i del futbol femení en particular, ja que també és una mostra del compromís de les generacions més joves”. Picón també ha recordat que aquest ampli programa d'activitats del “Creixell Feminista” organitzades durant el mes de març per commemorar el 8-M “no hauria estat possible sense la iniciativa de les entitats i els clubs del municipi”.

Pel que fa a la UE Creixell, l'equip femení ha consolidat la seva segona temporada en aquesta competició. Enguany el grup inicial s'ha reforçat amb noves jugadores, que li permeten competir cada jornada.

Properes activitats

Les activitats del 8-M es reprendran el proper 17 de març, a les 20h, amb una classe de ioga al Casal Municipal.

El diumenge 19 de març, a les 11h, des de la platja, arrencarà la 'Caminada 8M', una de les novetats destacades del programa d'enguany.

Els actes del 8-M clouran el dissabte 25 de març, a les 12h, a la BiblioCreixell, amb la presentació del llibre i curtmetratge d'animació 'El meu nom és clítoris', a càrrec d'Isabel Llavoré i Maria Llavoré.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: