La Pobla aconsegueix la primera victòria del 2023 davant de la UE Vilassar (2-1)

El filial grana ha remuntat el gol inicial del conjunt visitant

Els jugadors del CF Pobla de Mafumet, celebrant la victòria als vestidors Els jugadors del CF Pobla de Mafumet, celebrant la victòria als vestidors CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 29 Gener 2023 18:48

El CF Pobla de Mafumet ha aconseguit la primera victòria d'aquest 2023 davant la UE Vilassar de Mar (2-1) en el partit disputat a l'Estadi Municipal. El filial grana trenca així la mala ratxa de les últimes jornades.

El conjunt visitant s'ha avançat, al minut 18, gràcies a un gol de Marc Fuster, després d'un xut creuat dins l'àrea que ha superat al porter local Gerard Font (0-1).

Però, pocs minuts després, al 25', ha arribat la reacció de la Pobla. Ha estat una juguda iniciada per Hamza, des de la banda dreta, que ha pentinat el "killer", Joan Torrents, per empatar el partit (1-1). A partir d'aleshores ambdós equips haurien pogut marcar, especialment, el filial grana, que ha gaudit de dues o tres ocasions clares. Amb l'empat s'arribava al descans.

Ja a la segona part, al minut 60, David Querol ha marcat el gol de la remuntada. El davanter de la Pobla ha aprofitat l'errada del porter per marcar a porteria buida, des de 30 metres (2-1). El CF Pobla de Mafumet encara hauria pogut augmentar el seu avantatge, però el porter i la defensa visitant ho han evitat.

Després d'aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet se situa en novena posició del Grup V de la Tercera Federación, amb 24 punts.