Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona i el Nàstic signen la concessió dels terrenys per a la Ciutat Esportiva del club per 50 anys

L'acord inclou un cànon econòmic en cas que l'entitat faci una explotació econòmica de l'espai

L'Ajuntament de Tarragona i el Club Gimnàstic han signat l'acord per a la concessió dels terrenys a l’Anella Mediterrània per a la construcció de la Ciutat Esportiva L'Ajuntament de Tarragona i el Club Gimnàstic han signat l'acord per a la concessió dels terrenys a l’Anella Mediterrània per a la construcció de la Ciutat Esportiva MARC COLILLA / AJUNT. DE TARRAGONA
Esports ACN
Divendres, 27 Gener 2023 00:28

L'Ajuntament de Tarragona i el Club Gimnàstic han signat aquest dijous la concessió dels terrenys per a la construcció de la Ciutat Esportiva de l'entitat. L'acord té una validesa de 50 anys i inclou un cànon econòmic en cas que el club faci una explotació econòmica de l'espai. També haurà de reservar l'ús gratuït de les instal·lacions en favor del Patronat Municipal d'Esports per desenvolupar qualsevol activitat d'interès públic.

A banda, el concessionari haurà de fer activitats anuals en cadascun dels àmbits d'esport i educació, cohesió social i formació i promoció turística de la ciutat.

Segons el conseller de Territori a Tarragona, Xavier Puig, es tracta d'unes instal·lacions esportives que gestionarà el Nàstic "al servei de la ciutat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: