Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 10.000 persones segueixen les curses al circuit hípic de Vila-seca

Un total de 22 cavalls pura sang anglesos han competit aquest matí en un Cós de Sant Antoni al parc de la Torre d’en Dolça

El Cós de Sant Antoni ha tingut lloc aquest matí al circuit hípic del Parc de la Torre d’en Dolça de Vila-seca El Cós de Sant Antoni ha tingut lloc aquest matí al circuit hípic del Parc de la Torre d’en Dolça de Vila-seca AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Gener 2023 17:19

El Cós de Sant Antoni, Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, ha tingut lloc aquest matí al circuit hípic del Parc de la Torre d’en Dolça de Vila-seca. Milers de persones han seguit les tres curses on han participat un total de 22 cavalls pura sang anglesos i on s'han repartit 30.000 euros en premis.

En la primera cursa de 1.700 metres de distància, Premi Torre d’en Dolça, el guanyador ha estat el cavall Karibbean Dream, de la quadra Samalassa i muntat pel gener Clement Cadel. La segona cursa, Gran Premi Ajuntament de Vila-seca, amb una distancia de 2.500 metres, el guanyador ha estat el cavall Mazeltof, de la quadra Rio Cubas i muntat per Diego Sarabia. Per últim, la cursa Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, de 1.700 metres, ha estat guanyada pel cavall So Historm, també de la quadra Rio Cubas i muntat pel mateix genet Diego Sarabia.

En una gran jornada festiva on prop de 10.000 persones han pogut gaudir d’un gran ambient esportiu i familiar vinculat al món dels cavalls, els professionals, les autoritats, els propietaris i els afeccionats en general que han assistit a les curses, han volgut destacar l’excel·lent organització i l’èxit un any més de les úniques curses de cavalls que se celebren a Catalunya.

Cal recordar que novament les tradicionals curses del Cós de Sant Antoni de Vila-seca han estat emeses en directe per TAC 12 TV, la televisió pública del Camp de Tarragona, i també per bona part de les televisions locals de Catalunya mitjançant la Xarxa de Televisions Locals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: