El CF Pobla de Mafumet cau per la mínima a la Feixa Llarga (1-0)

L'Hospi n'ha tingut prou amb el gol de Rubi, a l'inici de la segona part, per superar un filial grana fluix en atac

El jugador de l'Hospi Sehou condueix una pilota davant dos defensors del CF Pobla de Mafumet, en el partit d'avui a la Feixa Llarga El jugador de l'Hospi Sehou condueix una pilota davant dos defensors del CF Pobla de Mafumet, en el partit d'avui a la Feixa Llarga JOSSERAGOAFID.COM / CE HOSPITALET
Diumenge, 22 Gener 2023 14:27

El CF Pobla de Mafumet ha perdut aquest migdia contra el CE L'Hospitalet (1-0) en el partit disputat a l'Estadi de la Feixa Llarga. La Pobla ha estat bé en defensa i ha tingut un parell de bones ocasions per marcar, però l'Hospi ha estat més intens a l'àrea grana i ha sapigut materialitzar una de les ocasions.

A la primera part, l'Hospi ha gaudit de les principals ocasions per desfer l'empat inicial. La primera aproximació ha arribat al minut 16, de la mà de Sehou, que ha enviat una rematada a fora. Al 25', el porter de la Pobla César ha aturat en dos temps un xut d'Albert López. El mateix López, al 38', l'ha tingut però la seva rematada ha sortit fregant el pal de la porteria grana. Amb el 0-0 s'arribava al descans.

La segona part ha començat amb el gol matiner de Rubi, que al minut 47 ha etzibat un gran xut amb la cama esquerra, que ha servit per obrir la llauna (1-0).

Al minut 68, Óscar Gómez hauria pogut ampliar l'avantatge local, però la seva rematada ha esat aturada amb dificultats per César. L'ocasió més clara de la Pobla ha arribat al minut 70, amb un xut de Nil Garrido que ha aturat de forma magistral pel porter Aliaga. Al final del partit, derrota del filial grana.

En espera d'acabar aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet se situa novè a la classificació del Grup V de la Tercera Federació, amb 21 punts.