Ensopegada del CB Valls davant el CB Roser (65-76)

Després d'un mal inici, els vallencs no han pogut remuntar l'avantatge dels barcelonins

Imatge d'arxiu d'un partit entre CB Valls - CB Roser Imatge d'arxiu d'un partit entre CB Valls - CB Roser ARXIU / INFOCAMP
Dissabte, 21 Gener 2023 20:55

El CB Valls ha trencat avui la bona dinàmica mostrada en els darrers partits amb una derrota al Joana Ballart contra el CB Roser (65-76). Els barcelonins han estat superiors en els moments claus del partit.

Els vallencs han tingut un mal inici de partit, tant en defensa com en atac, i el CB Roser ha agafat avantatge al final del primer parcial (14-24). Al segon quart, el CB Valls ha reaccionat i ha aconseguit un parcial favorable (17-13) que els permetia arribar al descans amb un marcador més ajustat (31-37) i que els donava esperances per tancar la remuntada a la segona part.

Però el CB Roser s'ha tornat a mostrar més encertat a la represa, s'ha imposat al tercer parcial (15-20) i ha recuperat l'avantatge (46-57). Amb més voluntat que encert, els vallencs han intentat girar la truita als últims minuts, però els barcelonins -molt concentrats- han mantingut els locals a ratlla, amb un parcial de 19-19 i victòria final (65-76).

El CB Valls manté provisionalment la tercera plaça al C-2 de la Lliga EBA, amb un balanç de 9 victòries i 5 derrotes.