Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Anella Mediterrània s’omplirà de màgia i esport amb motiu de la campanya solidària de recollida de joguines

Tarragona Esports, Joguines del Rock i la FAVT tornen a col·laborar perquè cap infant es quedi sense regal

Imatge d'arxiu de joguines solidàries recollides en un esdeveniment solidari anterior Imatge d'arxiu de joguines solidàries recollides en un esdeveniment solidari anterior ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 02 Desembre 2022 12:16

 Aquest diumenge 4 de desembre l’Anella Mediterrània acollirà una jornada solidària en el marc d’una recollida de joguines organitzada per l’entitat Joguines del Rock amb la col·laboració de Tarragona Esports i de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT). La jornada, que començarà a les 11 h, comptarà amb una masterclass de zumba, una exhibició de Karate a càrrec del Club Karate Shuto i un espectacle de màgia de la mà del Mago Franc.

Per accedir a les activitats, a les quals no és necessari apuntar-se prèviament, caldrà portar una joguina en bon estat que servirà d’entrada i totes les joguines recollides es destinaran al Menjador Social de Bonavista. Aquest és el segon any consecutiu que Tarragona Esports i l’entitat Joguines del Rock col·laboren amb l’objectiu que cap infant es quedi sense regal amb motiu de les festes de Nadal.

 

“Des de Tarragona Esports fem una crida a la participació de la ciutadania en aquesta jornada solidària perquè tothom gaudeixi de les activitats programes i porti una joguina per una bona causa”, ha manifestat la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López. Per la seva banda, la impulsora de Joguines del Rock, Blanca Santotomás, ha subratllat la importància de col·laborar “davant la situació de vulnerabilitat que pateixen, malauradament, nombroses famílies, una situació que s’està agreujant a causa de l’increment dels preus dels productes alimentaris”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: