La Pobla ensopega amb el Peralada i cau de la zona de play off (0-1)

Un solitari gol de Solans, al minut 65, ha decantat la balança a favor del quadre visitant en un partit amb poques ocasions clares

Imatge de l'inici del partit CF Pobla de Mafumet - CF Peralada disputat aquest migdia a l'Estadi Municipal de la Pobla Imatge de l'inici del partit CF Pobla de Mafumet - CF Peralada disputat aquest migdia a l'Estadi Municipal de la Pobla CF PERALADA
Diumenge, 27 Novembre 2022 19:11

El CF Pobla de Mafumet ha perdut aquest migdia contra el CF Peralada en el partit disputat a l'Estadi Municipal. Segona derrota consecutiva del filial grana, que cau de les places de play off d'ascens.

La primera part ha estat caracteritzada pel domini pobletà, però que no s'ha traduït en ocasions gaire clares per marcar. Les arribades dels visitants tampoc han estat perilloses.

A la segona part, el CF Peralada s'ha trobat més còmode sobre la gespa i, al minut 65, Sergi Solans aconseguia marcar el que seria l'únic gol del partit (0-1). La Pobla ho ha continuat intentant però li ha faltat l'encert i el joc d'altres vegades. Al final del partit, CF Pobla de Mafumet 0 - CF Peralada 1.

Després d'aquesta derrota, el la Pobla cau fins a la vuitena posició del grup V de la Tercera Federació, amb 16 punts.

El pròxim diumenge 4 de desembre, a les 12 h, derbi provincial entre Rapitenca i CF Pobla de Mafumet.