El CP Calafell salva un punt del duel contra el CE Noia (1-1)

El Noia s'ha avançat amb un gol de Xavi Costa, però Sergi Miras ha empatat el partit a dos minuts del final

Sergi Miras ha salvat un punt del Joan Ortoll, després de transformar un penal Sergi Miras ha salvat un punt del Joan Ortoll, després de transformar un penal ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 27 Novembre 2022 01:00

El CP Calafell i el CE Noia Freixenet han empatat el derbi penedesenc disputat aquest dissabte al Pavelló Joan Ortoll (1-1).

Després d'una primera part sense gols, Xavi Costa ha avançat el Noia amb un gol marcat al minut 28 (0-1).

I quan semblava que la victòria s'escaparia del Joan Ortoll, Sergi Miras ha pogut empatar el partit gràcies a un penal transformat, dos minuts abans de finalitzar el partit (1-1).

Després d'aquesta jornada, el CP Calafell se situa en la tercera posició de la Parlem OK Lliga, amb 17 punts.