Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornada plàcida a l’OK Lliga amb victòria del Reus Deportiu Virginias

Guanya còmodament el Lleida Llista

Un instant del partit Un instant del partit REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Dimecres, 23 Novembre 2022 08:41

Després de l’aturada de la Parlem OK Lliga pel Mundial de l’Argentina, ha tornat la competició al Palau d’Esports roig-i-negre. L’equip reusenc ha rebut la visita d’un Finques Prats Lleida que no li han anat gaire bé les coses en les 6 jornades prèvies que s’havien disputat. Quatre derrotes en els quatre primers partits, una victòria a la pista del Vilafranca i un empat a 4 contra el Caldes a la última jornada, eren el números amb els que, els lleidatans es presentaven al “Temple” reusenc.

Els de Jordi Garcia, per la seva banda, volien oferir la seva millor cara, abans de la visita al Palau Blaugrana, la proper dissabte. La mentalitat de l’equip, però estava centrada en aquest compromís contra un Lleida Llista necessitat. L’encontre, com es habitual en l’equip que entrena Garcia, ha començat a un ritme molt alt, amb el conjunt reusenc pressionant la sortida de la bola del conjunt de la Terra Ferma, i creant perill amb llançaments des de lluny, mentre que l’equip que entrena Albert Folguera, amb una defensa individual, poc a poc intentava controlar el ritme de joc gràcies a un Jepi Selva molt motivat.

Però no va ser fins el minut 10 quan en una combinació entre Marc Julià i Sergi Aragonès va servir per inaugurar l’electrònic del palau reusenc, amb l’1 a 0. Dos minuts més tard, un ràpida jugada de Sergi Aragonès va servir per a fer el 2-0 Aquest gol va obligar a demanar el primer temps mort del partit a Albert Folguera mentre que va als roig-i-negres per jugar amb més tranquil·litat.

Al minut 17, el capità del Lleida Llista, Joan Cañellas ve veure la targeta blava per agafar, de forma reiterada a David Gelmà, però l’especialista reusenc Marc Julià no va encertar amb la falta directa. Qui sí que aconseguiria torna a posar la bola dins la porteria lleidatana seria Ferran Giménez amb un xut que sorprenia al porter del Llista Elagi Deitg i feia el 3 a 0. El conjunt d’Albert Folguera provava de totes les formes reduir aquest avantatja del Reus Deportiu, amb xuts llunyans, sortides ràpides a la contra, jugades individuals... però un Càndid Ballart estel·lar aturava qualsevol intent dels jugadors del Finques Prats Lleida, i s’arribaria al descans amb el 3 a 0.

Durant el temps de descans, la delegada d’esports de la demarcació, M. Carme Blay, va llegir el manifest per la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones, un manifest al qual s’ha adherit el Reus Deportiu. Desprès del temps de descans , el partit va canviar, i el Lleida va sortir més incisiu, buscant el gol que els tornés a posar dins el partit, però, novament, topaven amb un excels Càndid Ballart, que continuava amb la intenció de deixar la porteria a 0.

Els minuts anaven passant i el marcador continuava amb el 3 a 0 favorable al Reus Deportiu Virginias, s’agradava i continuava plantant-se amb perill davant la porteria del Lleida, mentre que els visitants, poc a poc es quedaven sense benzina i seguien desesperant-se amb Càndid Ballart. Al minut 46, novament el porter roig-i-negre, va ser protagonista quan va aturar-li un penal a Uri Vives, mentre que Joan Salvat, a poc més d’un minut pel final, tampoc aprofitaria la desena falta del Lleida per ampliar el marcador. Al final, còmode victòria de un Reus Deportiu Virginias que el proper dissabte visitarà el Palau Blaugrana, per enfrontar-se al FC Barcelona, en un nou examen pels homes de Jordi Garcia.

Fitxa tècnica

Reus Deportiu Virginias (3): Càndid Ballart, Ferran Giménez, Joan Salvat, Marc Julià i David Gelmà.

Finques Prat Lleida Llista (0): Elagi Deitg, Uri Vives, Sergi Duch, Xavi Aragonès i ‘Jepi’ Selva

Àrbitres: Jordi Reverter Garcia I Joel Garcia

Gols: 1-0 (Min. ‘10) Sergi Aragonès; 2-0 (Min. ’12) Sergi Aragonès; 3-0 (Min. 18) Ferran Giménez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: