El CP Calafell perd la imbatibilitat a Sant Cugat (4-2)

Els verds cauen per primera vegada a la Parlem OK Lliga en el primer partit de la represa del campionat

Imatge d'arxiu d'un partit del CP Calafell Imatge d'arxiu d'un partit del CP Calafell ARXIU / PHOTO JORDI MUSIK
Dilluns, 21 Novembre 2022 20:03

El CP Calafell va patir aquest cap de setmana a la pista del Sant Cugat la primera derrota d'aquesta temporada a la Parlem OK Lliga (4-2). Els verds afrontaven el primer duel de la represa de la lliga com a segons classificats i sense conèixer la derrota.

El partit va ser intens i esbojarrat. Joan Farnés obria la llauna pel Sant Cugat, al minut 2 de partit (1-0). Pol Garbas augmentava l'avantatge pels locals al minut 16 (2-0), mentre que Humberto Mendes retallava distàncies pel Calafell al minut 20 (2-1). Amb aquest marcador s'arribaria al descans.

A la represa, la intensitat no va baixar. El Sant Cugat va aprofitar el joc ofensiu del Calafell per generar contraatacs com el del minut 38, que va acabar amb el tercer gol local, obra de Pau Gilabert (3-1). El Calafell ho seguia intentant però el porter internacional de França, Bonneau, - i un dels artíffex de l'eliminació d'Espanya del Mundial- i la defensa del Sant Cugat evitaven el gol. Finalment, al 47', Sergio Miras va aconseguir perforar la proteria de Bonneau (3-2) amb un gol que donaria emoció fins a l'últim minut. Però, a un minut per acabar el partit, Carles Domènech va sentenciar pel Sant Cugat (4-2).

El CP Calafell manté provisionalment la segona posició a l'OK Lliga, a falta de dos partits per completar la setena jornada, amb 16 punts.