Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unes 900 persones participen en la 12a caminada solidària en benefici de La Muntanyeta de Tarragona

L’acció solidària recapta més de 7.000 euros per a la millora del centre per a persones amb paràlisi cerebral

Unes 900 persones participen en la 12a caminada solidària en benefici de La Muntanyeta de Tarragona Unes 900 persones participen en la 12a caminada solidària en benefici de La Muntanyeta de Tarragona CEDIDA
Esports ACN
Diumenge, 13 Novembre 2022 20:25

Prop de 900 persones han participat aquest diumenge a la dotzena edició de la caminada solidària en benefici de la Fundació Muntanyeta de Tarragona, que atén i vetlla per les persones afectades per paràlisi cerebral. La marxa solidària, de recorregut circular, s’ha iniciat al Balcó del Mediterrani amb un ambient festiu i familiar. L’acció solidària ha recaptat 7.175 euros que es destinaran a la millora del centre de l’entitat.

La Fundació La Muntanyeta de Tarragona gestiona una escola d’educació especial, un centre ocupacional i una residència, a més de donar cobertura a més de 100 persones amb pluridiscapacitat a la demarcació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: