El CB Salou suma la segona victòria a la pista del CB Alginet (74-92)

Els de Jesús Muñiz trenquen amb la mala ratxa de derrotes a domicili

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Salou Imatge d'arxiu d'un partit del CB Salou ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 06 Novembre 2022 20:38

El Brisasol CB Salou ha aconseguit aquesta tarda una victòria disputada i molt important per a la dinàmica de l'equip a la pista del CB Alginet (74-92).

Des de bon principi, el CB Salou s'ha posat per davant en el marcador, que al final del primer parcial ja era favorable (13-22). El segon quart ha estat el més igualat del partit i el CB Alginet, tot i que no ha pogut escurçar gaire la diferència, ha impedit que el Salou se sentís còmode a la pista. Al descans el marcador era de 33-41 a favor dels visitants.

Al tercer quart, el CB Salou ha recuperat eficàcia en el tir i ha aconseguit doblegar al CB Alginet (47-68). Els de Jesús Muñiz han sapigut gestionar els darrers minuts i s'han assegurat la victòria (74-92), la segona de la temporada a la LEB Plata.

En acabar el partit, l'entrenador del CB Salou, Jesús Muñiz, ha declarat que aquesta "és una victòria que servirà per la moral dels nois".

Després d'aquesta sisena jornada, el Brisasol CB Salou acumula un balanç de 2 victòries i 4 derrotes. Cal recordar que, en aquest primer tram de competició, el CB Salou es veu obligat a disputar tots els partits com a visitant, donat que al Pavelló Municipal encara s'hi estan fent les obres de millora.