Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CH Vila-seca rebrà avui la Selecció Catalana masculina

Un combinat de jugadors d'OK Lliga i OK Lliga Plata s'enfrontarà al primer equip del club vila-secà el dia de la presentació dels seus equips

Imatge d'un partit d'arxiu de la Selecció Catalana masculina d'hoquei Imatge d'un partit d'arxiu de la Selecció Catalana masculina d'hoquei CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Novembre 2022 16:19

El Club Hoquei Vila-seca s'enfronarà aquest dissabte 5 de novembre a la Selecció Catalana masculina en el marc de la presentació dels equips del club local. El seu primer equip competeix aquesta temporada a 1ª Catalana després d'haver passat per la Nacional Catalana. El partit es disputarà a les 20 h al pavelló municipal.

Per aquest partit els tècnics de la selecció Jordi Camps i Josep M. Barberà han conformat una plantilla de jugadors que militen a l'OK Lliga i l'OK Plata. Per part de la Selecció Catalana s'han convocat els següents jugadors: Gerard Camps (Parlem CP Calafell) i Xavier Fernàndez (RC Jolaseta) - porters -, Pau Curtiellas (Barça Atlètic), Lluc Sitjà (Barça Atlètic), Gabriel Cairo (Barça Atlètic), Roger Codinach (Martinelia CP Manlleu), Biel Humà (Martinelia CP Manlleu), Oriol Palau (Parlem CP Calafell), Joan Salvat (Reus Deportiu Virginias) i Ferran Giménez (Reus Deportiu Virginias).

Al partit d'avui hi haurà recapte d'aliments per l'Associació de Voluntaris per Vila-seca. Es podrà portar 1kg de menjar.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: