Un mal tercer quart condemna al CBT a Sant Feliu (87-66)

La manca d'encert dels tarragonins en els moments claus ha estat determinant per la derrota

Imatge del partit disputat aquesta tarda entre el Pajarraco CB Santfeliuenc i el CBT Imatge del partit disputat aquesta tarda entre el Pajarraco CB Santfeliuenc i el CBT CBT
Dissabte, 29 Octubre 2022 19:14

Derrota de l’Ibersol CBT a la pista del Pajarraco CB Santfeliuenc en un partit un mal tercer quart, amb molt poc encert va minvar les opcions dels tarragonins, que fins al descans havien coallat un bon partit. La manca d’encert en moments clau i la poca activitat defensiva en certes fases del partit van deixar sense opcions als del Serrallo.

Els últims 10 minuts començaven amb dues bones accions de l’Ibersol que finalitzaven amb cistella. Malgrat això l’intercanvi de cistelles no era favorable. Finalitzava el partit amb un marcador de 87-66.