El Nàstic aconsegueix la primera victòria fora de casa de la temporada

El conjunt grana s'imposa al Logroñés per 1 a 2 a Las Gaunas i Raül Agné seguirà a la banqueta

Imatge del partit SD Logroñés - Nàstic disputat aquesta tarda a Las Gaunas Imatge del partit SD Logroñés - Nàstic disputat aquesta tarda a Las Gaunas CLUB GIMNÀSTIC
Dissabte, 29 Octubre 2022 17:49

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit avui a Les Gaunes la primera victòria a domicili de la temporada (1-2). Els de Raül Agné han plantejat un partit molt seriós davant de la SD Logroñés,un dels equips que practica un futbol col·lectiu de més qualitat de la Primera Federació. El triomf d'avui no suposa només tres punts, sinó que assegura la continuïtat d'Agné a la banqueta, que fa dues setmanes va rebre un ultimàtum de la directiva si no aconseguia els sis punts en els dos últims partits.

A la primera part, la SD Logroñés ha tingut el control del partit i de la possessió gràcies al seu joc col·lectiu. Els de la Rioja han arribat en tres ocasions amb perill a la porteria grana. En una d'elles, al minut 35, el porter Manu Garcia ha hagut de treure amb la punt dels dits una centrada molt perillosa que anava directa als peus d'un davanter del Logroñés, preparat per rematar a plaer.

Tot i així, el Nàstic ha pressionat bastant la sortida dels locals i, si bé no ha generat ocasions clares, ha sapigut gestionar el domini del Logroñés per arribar a la segona part amb possibilitats de ser més protagonista del partit.

Ja a la represa, el Nàstic s'ha avançat al minut 49, després de servir una falta amb estratègia que ha rematat molt bé Marc Montalvo, que s'estrenava com a golejador grana aquesta temporada (0-1).

Però quan millor jugava el Nàstic, la resposta del Logroñés no s'ha fet esperar i, al minut 52, Diego ha rematat una bona contra i ha empatat pels locals (1-1). Pocs minuts després, el Nàstic ha estat a punt de fer el segon, però la passada de la mort a l'àrea local no trobat la rematada de cap jugador grana.

I al minut 72, el llençament d'una nova falta perillosa favorable al Nàstic, a l'exterior de l'àrea, ha suposat el segon gol grana. En una nova acció d'estratègia, Joan Oriol ha picat la falta amb una centrada oberta que ha rematat Josema al fons de la xarxa (1-2).

Gràcies a aquesta victòria el Nàstic se titua provisionalment a la cinquena posició del Grup II de la Primera Federació, en zona de promoció d'ascens.

El proper dissabte 5 de novembre, a les 19h, el Nàstic jugarà al camp del Bilbao Ath.