Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Riudoms som esport" homenatja una dotzena d'entitats esportives

El Teatre Auditori Casal Riudomenc va acollir divendres passat un acte de reconeixement als valors esportius de les entitats, clubs i esportistes

El paratriatleta olímpic José Luis García Serrano, “Jota”, va ser el primer en pujar a l’escenari durant la celebració de l'acte "Riudoms som esport" El paratriatleta olímpic José Luis García Serrano, “Jota”, va ser el primer en pujar a l’escenari durant la celebració de l'acte "Riudoms som esport" AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Octubre 2022 08:09

El passat divendres, 21 d’octubre, es va celebrar "Riudoms som esport", un acte de reconeixement als valors esportius de les entitats, clubs i esportistes de Riudoms al Teatre Auditori Casal Riudomenc.

L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Riudoms i presentat per la Isabel Gómez i el Dídac Domingo, va homenatjar als riudomencs i a les riudomenques que dediquen part del seu dia a dia a la pràctica atlètica d’alt nivell. Representants de les dotze entitats esportives del poble van recollir un obsequi com a mostra d’agraïment per la tasca realitzada al municipi.

Els assistents també van poder gaudir de dues històries de valentia i superació personal d’esportistes d’èlit, una de local i una d’internacional. El paratriatleta olímpic José Luis García Serrano, “Jota”, va ser el primer en pujar a l’escenari per explicar com va perdre la vista de forma paulatina als 28 anys, al mateix temps que descobria la triatló i s’iniciava en el món d’aquest esport. La constància i l’entrenament professional li van permetre assolir un setè lloc en els Jocs Paralímpics de Tokio i actualment s’està preparant pels Jocs de París, que es celebraran l’any 2024.

Després es va rebre al corredor riudomenc de “trail running”, Josep Vidal, diagnosticat amb esclerosi múltiple, que va explicar com l’esport ha canviat la seva vida i la repercussió que córrer ha tingut vers la malaltia que pateix.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: