Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 90 participants a la II Cursa Adaptada i Inclusiva de Tarragona

L’activitat va comptar amb la participació d'entitats socials i educatives de Tarragona del sector de la discapacitat

La II Cursa Adaptada i Inclusiva de Tarragona va aplegar dissabte més de 90 participants al Parc Francolí La II Cursa Adaptada i Inclusiva de Tarragona va aplegar dissabte més de 90 participants al Parc Francolí TJERK VAN DER MEULEN
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 23 Octubre 2022 16:08

La II Cursa Adaptada i Inclusiva de Tarragona va aplegar, aquest dissabte 22 d'octubre, més de 90 participants al Parc Francolí. A l'acte hi van assistir la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, María José López, la consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, i l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, qui va destacar la importància de "fer una Tarragona inclusiva perquè tothom la senti seva" i ha volgut mostrar el seu agraïment a "participants, voluntaris, famílies i centres que fan que la cursa sigui possible".

L’acte compta amb la participació de les entitats socials i educatives de Tarragona del sector de la discapacitat com la Fundació Onada, la Fundació Estela, l’AMPA del Col·legi de les Dominiques de Tarragona, les associacions Astafanies i Todos en Azul, l’escola SOLC i el Centre d’Educació Especial San Rafael, que han donat impuls a la iniciativa i s’han encarregat dels diferents detalls organitzatius, des de la difusió a l’elaboració de medalles artesanes, senyalització amb pictogrames, bossa de regal per a tots els participants i disseny del cartell de la cursa.

II Cursa Adaptada i Inclusiva Tgna cadira rodes

Aquestes entitats compten amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, dels Patronats Municipals d’Esports i de Turisme, del Consell de la Discapacitat, del Consell Esportiu del Tarragonès i de la Federació Catalana d’Atletisme.

La Fundació Onada coordina l’organització de la cursa juntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès, Club Gimnàstic de Tarragona i Tarragona Esports, i ha facilitat la ubicació al Parc Francolí, gestionat pel personal del Centre Especial de Treball, que s’ocupa de la jardineria i neteja del parc, del xiringuito i de l’aparcament municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: