La Pobla es retroba amb la victòria davant el Girona (1-0)

Torrents ha estat l'autor del gol del filial grana, al minut 32

Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebren la victòria als vestidors Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebren la victòria als vestidors CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 23 Octubre 2022 20:08

El CF Pobla de Mafumet ha aconseguit la victòria aquest migdia a l'Estadi Municipal davant el Girona FC Acadèmia (1-0), que ha trencat la mala ratxa de derrotes durant tres jornades consecutives.

Després de la igualtat en els primers minuts del partit, el CF Pobla de Mafumet ha tingut bones ocasions per inaugurar el marcador, com les de Nil Garrido o Víctor Valverde. I al minut 32, Torrents ha culminat un contracop de manual de la Pobla amb un xut creuat al fons de la xarxa (1-0). Hamza, al minut 34, ha estat a punt de marcar el segon, però el porter visitant ha aturat la rematada. Amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

A la segona part, el Girona s'ha acostat perillosament a la porteria del filial grana, però el conjunt pobletà ha gestionat bé els moments més complicats del partit i s'ha assegurat els tres punts.

En acabar el partit, el Ball de Diables 7 Pecats de la Pobla ha visitat el vestidor del CF Pobla de Mafumet per celebrar la victòria a ritme de percussió.

Després d'aquesta victòria, el CF Pobla de Mafumet se situa novè a la classificació de la Tercera Federació, amb nou punts.

En la propera jornada, el diumenge 30 d'octubre, la Pobla es desplaçarà al camp el FC Vilafranca.