Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria treballada del CBT a Igualada per 69 a 81

El CB Valls cau al Joana Ballart davant del CB Santfeliuenc, líder de la categoria (69-80)

Imatge del partit CB Igualada - CBT disputat aquest dissabte a la capital de l'Anoia Imatge del partit CB Igualada - CBT disputat aquest dissabte a la capital de l'Anoia CBT
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 23 Octubre 2022 13:36

Victòria treballada i patida de l’Ibersol CBT a la pista del Mobus CB Igualada. Els blaus han anat gairebé sempre per davant en el marcador, però han deixat que els locals s’apropessin perillosament. Dos triples decisius al final de Domínguez i Duch han deixat lligada la segona victòria consecutiva de la temporada (69-81).

Per la seva banda, el CB Valls tenia una gesta complicada al pavelló Joana Ballart davant del CB Santfeliuenc, líder invicte del grup C-2 de la Lliga EBA. Els vallencs van competir bé però van acabar perdent per 69 la 80.

CB Valls CB Santfeliuenc 2022

Imatge del partit CB Valls-CB Santfeliuenc disputat aquest dissabte al Joana Ballart (CB Santfeliuenc) 

Després d'aquesta jornada, CBT i CB Valls se situen a la zona mitjana de la classificació del grup, amb 2 victòries i 2 derrotes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: