Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla cau per la mínima al camp del líder

El CE Europa s'imposa 2 a 1 al filial grana, que se situa a només dos punts de la zona de descens

Imatge d'un dels gols del capità del CE Europa Cano, en el partit d'avui contra el CF Pobla de Mafumet Imatge d'un dels gols del capità del CE Europa Cano, en el partit d'avui contra el CF Pobla de Mafumet CE EUROPA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Octubre 2022 19:14

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut treure res de profit de la seva visita al camp del CE Europa, el líder de la Tercera RFEF.

Els de Gràcia han inaugurat el marcador gràcies a un gol del capità Cano, al minut 35 (1-0). Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part al Nou Sardenya.

El mateix Cano s'ha convertit en el botxí de la Pobla i, al minut 60, ha marcat el segon gol de l'Europa (2-0). Tot i que la Pobla ho ha intentat, la reacció ha arribat massa tard, quan al minut 91 Monta ha retallat distàncies en temps afegit (2-1).

El CF Pobla de Mafumet es complica la seva classificació a Tercera RFEF, ja que ocupa l'onzena posició, a només 2 punts de la zona de descens.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: