El CB Salou planta cara però acaba perdent a la pista del Gran Canaria (78-67)

Els de Jesús Muñiz es queden a un pas de la remuntada quan, a sis minuts pel final del partit, s'han posat a només dos punts dels locals

Imatge del partit disputat aquest dissabte entre Gran Canaria i CB Salou Imatge del partit disputat aquest dissabte entre Gran Canaria i CB Salou CB GRAN CANARIA
Diumenge, 16 Octubre 2022 01:11

El CB Salou no ha pogut repetir victòria aquest dissabte a la pista del Gran Canaria, on ha acabat perdent per 78-67.

Els de Jesús Muñiz han competit bé però s'han mostrat desencertats en algunes fases del partit. El primer parcial ha finalitzat amb avantatge canària (24-16). El CB Salou ha retallat distàncies abans d'anar als vestidors (46-31).

El tercer quart ha estat fatídic pels de la Costa Daurada quan Gran Canaria ha aconseguit una avantatge de 20 punts. Tot i això, el CB Salou ha pogut remuntar el marcador, que al final del tercer parcial era de 60-52 i, a sis minuts del final, només era de dos punts per sota. Però els canaris han reaccionat en els moments claus del final del partit i han pogut assegurar la victòria a casa (78-67).

Després d'aquesta jornada, el CB Salou se situa en novena posició de la LEB Plata, amb 1 victòria i 2 derrotes.

En la quarta jornada, el CB Salou jugarà a la pista del CB L'Horta Godella, el proper dissabte 22 d'octubre, a les 17:30h.