El CBT aconsegueix la primera victòria de la temporada

Els tarragonins s'imposen al CN Helios per un contundent 81-57

Imatge del partit CBT-Helios disputat al Pavelló del Serrallo Imatge del partit CBT-Helios disputat al Pavelló del Serrallo CBT
Dissabte, 15 Octubre 2022 21:55

Primera victòria de la temporada de l’Ibersol CBT a la Lliga EBA fonamentada en un gran inici que deixava pràcticament el partit sentenciat. Els millors del partit per part local van ser Domínguez amb 13 punts i 3 assistències per 17 de valoració i Fernández amb 16 punts i 3 rebots per 15 de valoració. Així doncs, primera victòria, molt necessària per deixar enrere la mala ratxa.

Inici de partit amb poc encert per part visitant que aprofitava ràpidament l’Ibersol CBT per agafar avantatge, demanava temps mort l’entrenador local a mitjans del primer quart (13-5). Alex Doche molt entonat aconseguia el seu segon triple i les distàncies es feien més llargues (18-5). Era el dia des de la llarga distància, David i Duch sumaven triples i la distància cada cop era major. Domínguez obtenia la seva primera cistella amb la samarreta blava (26-7). Arribava el final amb un marcador de 30 a 9 molt favorable pels del Serrallo.

El segon quart començava amb la mateixa dinàmica, amb un ritme molt alt dels locals i l’equip visitant seguia sense trobar el lloc en el partit. L’anella semblava fer-se més gran després d’un altre triple, aquesta vegada de Kohan. L’Ibersol CBT continuava dominant a plaer el partit, els visitants només aconseguien sumar en el marcador des de la línia de tirs lliures. Un triple a les acaballes del segon quart deixava un marcador de 49-21 abans d’arribar al descans.

Bona sortida local defensivament, que malgrat no trobar el mateix encert que en els darrers períodes, continuava eixamplant el marcador. David Fernández obtenia el seu quart triple de la tarda (60-32). Els visitants semblaven entrar al partit i assolien l’encert que no havien trobat a l’inici; tot i això, David des del triple tornava la moneda a l’altra banda. El final arribava amb un marcador clarament favorable als locals de 65 a 35.

En la sortida, Domínguez aconseguia una cistella ràpida i continuava fent un bon partit en la seva estrena amb l’equip. El partit estava controlat per part dels tarragonins, i es convertia en un intercanvi de cistelles que no afavoria als visitants. A mitjans de l’últim quart el marcador reflectia un clar 77-49. El final arribava amb un marcador final de 81 a 57.