Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla de Mafumet acull la segona edició dels Ranking Games

Aquest esdeveniment d’esport corporatiu compta amb dotze equips de vuit persones que competeixen en set disciplines diferents

La I Jornada Empresa Saludable i Esport Corporatiu va donar el tret de sortida a la segona edició dels Ranking Games a la Pobla de Mafumet La I Jornada Empresa Saludable i Esport Corporatiu va donar el tret de sortida a la segona edició dels Ranking Games a la Pobla de Mafumet RANKING GAMES
Esports Abel Casanovas
Dissabte, 15 Octubre 2022 16:45

Aquest cap de setmana s’estan disputant a la Pobla de Mafumet els Ranking Games, una estratègia d’esport corporatiu pensat per conciliar la vida laboral amb l’activitat física. Els esports en què competeixen les empreses territorials inscrites són futbol, bàsquet, sogatira, pàdel, natació, tir amb arc i running.

Durant el matí d’aquest divendres es va donar el tret de sortida a la segona edició d’aquests jocs amb la I Jornada Empresa Saludable i Esport Corporatiu. En l'acte institucional d'obertura hi han participat Estefania Serrano, regidora d’esports de la Pobla de Mafumet, Mario Rigau, CEO dels Ranking Games, Oriol Serra, clúster mànager d’IDESCAT i Carmina Blay, cap de la Representació Territorial de l’Esport de Tarragona.

En l'acte d’obertura dels Ranking Games, Estefania Serrano va començar remarcant i destacant la “bona infraestructura i grans espais esportius” dels que disposa la Pobla de Mafumet que permeten acollir esdeveniments d’aquestes característiques. Va valorar la col·laboració de l’Ajuntament pobletà i les facilitats que ha donat perquè aquestes jornades d’esport corporatiu siguin una realitat.

Mario Rigau, CEO dels Ranking Games defineix aquest esdeveniment com un “eix rotatiu de l’estratègia d’empresa saludable”. Remarca que la base de la qual parteixen és “d’un creixement exponencial”, tot i que lamenta el gran camí que queda per recórrer en aquest aspecte a Espanya, ja que l’activitat esportiva se situa “entre un 4 i 5%”, lluny del 40% de diversos països d’Europa.

Rigau celebra que la feina duta a terme aquests dos anys arran de les jornades d’esport corporatiu celebrades a Terrassa hagi permès “reinventar-se” i fundar els Ranking Games a la Pobla de Mafumet. Així i tot, manté l’esperança “d’eixamplar la base” i que s’hi sumin més territoris.

El CEO dels Ranking Games valorava que les empreses tenen una clàusula d’obligat compliment “d’empresa saludable”, tot i que lamenta que no totes ho estan respectant.

Rigao tancava la seva intervenció elogiant el “gran nivell de les competicions i la preparació prèvia dels participants” i celebrant la col·laboració per primera vegada en un esdeveniment d’aquestes característiques de l’administració pública.

Per últim, va agafar el torn de paraula la cap de la Representació Territorial de l'Esport, Carmina Blay, que feia palesa la necessitat “d’augmentar el nivell d’esport i activitat física”, ja que aquest increment repercuteix en “la millora del benestar emocional i la millora de la productivitat”.

La jornada inaugural de la segona edició dels Ranking Games va continuar amb una ponència inspiradora a càrrec de Roger Esteller (exjugador de bàsquet professional) i tres taules rodones que tractaven aquesta temàtica d’esport corporatiu.

Durant aquest dissabte i demà diumenge es jugaran les competicions esportives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: