Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova derrota de la Pobla davant el Muntanyesa

L'equip visitant ha remuntat el gol inicial de Víctor Valverde (1-2)

Imatge de la falta que ha suposat el gol de l'empat entre el CF Montañesa i el CF Pobla de Mafumet Imatge de la falta que ha suposat el gol de l'empat entre el CF Montañesa i el CF Pobla de Mafumet CF MONTAÑESA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Octubre 2022 18:53

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut superar el CF Montañesa en el partit disputat aquest diumenge al Municipal. 

El partit no podia començar millor per la Pobla, quan Víctor Valverde ha inaugurat el marcador amb un gol matiner al minut 3 (1-0).

L'alegria dels locals ha durat ben poc quan, al minut 8, Eric empatava pels barcelonins (1-1), després que el llençament d'una falta hagi rebotat en la defensa grana. El partit ha estat molt igualat al terreny de joc, fins que s'ha arribat al descans amb l'empat.

A la represa, la Pobla ha desaprofitat una ocasió d'or per tornar a posar davant en el marcador. Al minut 55, una bona acció individual de Nil Garrido acaba amb un penal favorable als pobletans. Però Torrents, encarregat de xutar la pena màxima, ha vist com el porter visitant aturava el penal.

Les coses s'han complicat més pels de casa, al minut 66, quan una jugada per la banda dreta del Muntanyesa ha acabat amb una passada de la mort a Roland, que ha rematat a plaer per capgirar el marcador (1-2).

Després d'aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet se siuta en l'onzena posició de la Tercera RFEF, amb 6 punts.

En la sisena jornada, la Pobla visitarà el diumenge vinent al migdia el Nou Sardenya per enfrontar-se a l'Europa, el líder en solitari de la categoria, que acumula 5 victòries en 5 jornades.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: