Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Derrotes ajustades de CBT i CB Valls a la segona jornada de Lliga EBA

Els tarragonins perden davant el CB Granollers (75-73) i els vallencs cauen al Joana Ballart contra Basket Olivar (66-67)

Imatge del partit disputat aquest dissabte a la tarda entre CB Granollers i CBT Imatge del partit disputat aquest dissabte a la tarda entre CB Granollers i CBT CBT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Octubre 2022 21:07

Derrota de l’Ibersol CBT aquesta tarda en un partit molt incómode, on els locals van saber imposar el seu ritme de joc i els jugadors de Berni Álvarez mai van poder trobar solucions. Arribava així la segona derrota pels tarragonins en aquesta Lliga EBA. Després d'un matx molt igualat, Granollers aconseguia una renda suficient per tancar el partit amb els tirs lliures, i Kristian amb un triple tancava el partit amb el marcador definitiu de 75 a 73.

Després d'aquesta segona jornada, el CBT segueix sense conèixer la victòria al grup C2 de la Lliga EBA.

Derrota del Valls al Joana Ballart

D'altra banda, el CB Valls no ha pogut confirmar amb una victòria el bon inici de lliga de la setmana anterior al Joana Ballart. Els vallencs han perdut per la mínima contra Basket Olivar en el primer partit de la temporada a casa. El talent demostrat per alguns jugadors del conjunt aragonès i els petits detalls han estat claus per desequilibrar el que ha estat un matx molt disputat. Finalment, el CB Valls s'han quedat a les portes de la victòria i han caigut per un ajustat 66-67.

El CB Valls es manté a la zona mitjana del grup C2 de la Lliga EBA, amb una victòria i una derrota.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: